2777
2789
عنوان

زنش بشم یا نه

151 بازدید | 15 پست

عشق دوران نوجونیمو عشق اولمه اونم ادعاش میشه که من عشق اولشم میگه اولا در این حد نبوده بعد تبدیل به عشق شده ده ساله باهشم دستشم بهم نخورده با اینکه بارها گفته داره اذیت میشه .من ۲۶ اون ۲۸ .چند ساله میاد خواستگاری (خانواده ۵۰/۵۰ آدم خوبیه ولی من چون هیچ خواستگاری راه ندادم اینم خودکار ردش کردن چون من به بهتر از این گفتم نه )ولی خیلی باهم دعواهای بدی کردیم و هر حرفیو بهم زدیم بارهاااا تبدیل به اکس شده ولی هر بار خودش برگشته گفته گوه خوردم چند ماه نبودیم باهم الان گیر داده بیام خواستگاری ولی میترسم میترسم باز بیاد نشه میترسم هی شک کنم بهش خیلی شکاکم

میگه هیشکی مثه خودمون نمیشه من بی تو نمیتونم و .....

و اگر اندوهت آن قدر زیاد شد که حرف زدن برایت دشوار بود، به سمت من بیا تا کنار هم سکوت کنیم..️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با یه مشاور صحبت کن

خودشم میگه بیا بریم مشاوره جفتمون

نمیدونم واقعا چیکار کنم

و اگر اندوهت آن قدر زیاد شد که حرف زدن برایت دشوار بود، به سمت من بیا تا کنار هم سکوت کنیم..️

اهل خیانت نیست؟شغلش چیه ؟

اول که نداشت سربازیم نرفته بود کم کم ماشین گرف سرکار رف ماشینشو عوض کرد

خیانت بارها شده بود کات کرده بودیم با کسی تو تل چت کرده بود بعد میومدن اونا پیام میدادن اشتیمون بدن 😐

شرایط هر دوتون رو بگوتحصیلات. شغل. خانواده هادعواهاتون سر چی بود کات می کردین؟

من لیسانس دارم اون دیپلم ردیه

من معاون اجرایی مدرسه بودم یه مدت حقوق خوبی نمیدادن بیخیال شدم اون راننده یک لیفتراک تو شرکتاس ۳۰ و خورده ای حقوق میگیره

ماشینشو جدیدا عوض کرده ۲۰۶ گرفته .خونه از این طرحها داره که قسط میده نزدیک تحویلشه .

سطح مالی خانواده ی من از اون بهتره و خواستگارامم همه بهتر بودن ( اکثرا مهندس بودن و به شوهر خواهرام بیشتر میخوردن چون سطح مالی اونا خوبه )

من لیسانس دارم اون دیپلم ردیه من معاون اجرایی مدرسه بودم یه مدت حقوق خوبی نمیدادن بیخیال شدم اون ران ...

حواستگاراتو به خاطر رابطه با این رد می کردی؟

کاربری دست دو نفر است

حواستگاراتو به خاطر رابطه با این رد می کردی؟

اصلا راهشونم نمیدادم با اینکه اکثرا آشنا بودن ...نمیدونم عشق بچگیم بود نمیتونستم کاری کنم اینکه پاک بود از خیلی نظرا برخلاف آدمایی که میدیدم اینکه خیلی از عشقش به من میگف واقعا ابراز احساسات میکرد باعث میشد چشامو رو بدیاش ببندم

پس ردش که بره چون بارها خیانت کرده بازم میکنه مطمئن باش اینو

سره این دو به شکم میگف تو گروه ها چت میکردیم من گفتم عاشق کسیم جدا شده ازم آیدی میگرفتن که بیان راضیت کنن(اونام پیام میدادن این طرف خیلی دوست داره برگرد بهش فرصت بده و ....)

نکن به این دلایل : براش ارزشی قایل نیستی میگی گفته گوه خوردم!! نمیگی گفته پشیمونم ناخداگاهت تحقیرش میکنی

میکی به بهتر از اینش نه گفتم یعنی ذهنت باز ارزشش و بالا نمیبینه

نه عزیزم نظر شما به این اقا تو سطح خودت نمیبینیش و به درد هم نخواهید خورد

نکن به این دلایل : براش ارزشی قایل نیستی میگی گفته گوه خوردم!! نمیگی گفته پشیمونم ناخداگاهت تحقیرش م ...

نه آخه اینجا نه اونومیشناسید نه منو خواستم همه چیو بدونید بتونید نظر بدید

ولی شایدم حق با شماست

نه آخه اینجا نه اونومیشناسید نه منو خواستم همه چیو بدونید بتونید نظر بدید ولی شایدم حق با شماست

بحث شناخت نیست

دارم راجب ناخداگاهت نسبت بهش حرف میزنم به عنوان کسی که دید روانشناختی داره

باز برو تراپیست گلم