missne مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 34 عنوان لیف دست بافت 85 بازدید | 16 پست کسی لیف دست بافت نمیخواد ، قسمت مناسب میدم ، عکسش هم براتون میفرستم ، دیروز | 20:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بتمن_صورتی عضویت: 1405/03/30 تعداد پست: 3420 میگم بافتنی بلدی اگه شرایط شو داری مکرومه بافی یادبگیر خیلی سود داره اگه بتونی بفروشی به من میگن بتمنی دل نمیدم سرسری..
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 10266 گلم حالا که هنرمندیوارد حوزه گل های بافتنی شویه اقایی پیجش دارم خودش میبافه دسته گل بافتنی فروشش هم خوبه 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....
missne مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 34 بچه ها لطفا کسی میتونه ازم خرید کنه قیمت مناسب میدم ، انواع لیف از 180 دارم تا 250 خیلی خوشگلن عکسشون هم خواستین میفرستم ، رومیزی هم دارم ، جاکلیدی آفتاب گردان
missne مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 34 گلم حالا که هنرمندیوارد حوزه گل های بافتنی شویه اقایی پیجش دارم خودش میبافه دسته گل بافتنی فروشش هم ... باشه عزیزم ممنون پیجشون بفرست بیزحمت
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 10266 باشه عزیزم ممنون پیجشون بفرست بیزحمت باش شات می فرستم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....
missne مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 34 میگم بافتنی بلدی اگه شرایط شو داری مکرومه بافی یادبگیر خیلی سود داره اگه بتونی بفروشی خیلی هم سخته ، نخش هم گرونه ، ولی تو فکرش هستم همین لیف و اسکاج و رومیزی و جاکلیدی رو هم از آپارات دیدم بافتم
missne مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 34 بچه ها کسی میتونه حتما ازم خرید کنه ، همه اینا کار دسته ، قیمتش هم مناسبه 🙏🏻🌹
بتمن_صورتی عضویت: 1405/03/30 تعداد پست: 3420 خیلی هم سخته ، نخش هم گرونه ، ولی تو فکرش هستم همین لیف و اسکاج و رومیزی و جاکلیدی رو هم از آپارات د ... سخت نیست کلاساش 6 جلسه دوساعتس از همینا شروع کردی خوبه میتونی باهاش یه درآمد کسب کنی بعد بری یادبگیری به من میگن بتمنی دل نمیدم سرسری..
missne مدیر استارتر عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 34 سخت نیست کلاساش 6 جلسه دوساعتس از همینا شروع کردی خوبه میتونی باهاش یه درآمد کسب کنی بعد بری یادبگیر ... ته واقعا ، من فکر میکردم خیلی طولانی باشه کلاساش و یادگیریش ، خداروشکر پس اگه بشه از همین آموزشا نگاه کنم ببینم چجوری هست مرسی گفتی
بتمن_صورتی عضویت: 1405/03/30 تعداد پست: 3420 ته واقعا ، من فکر میکردم خیلی طولانی باشه کلاساش و یادگیریش ، خداروشکر پس اگه بشه از همین آموزشا نگا ... تو یوتیوب فک کنم باشه به من میگن بتمنی دل نمیدم سرسری..