hهیچکسانh مدیر استارتر عضویت: 1404/12/10 تعداد پست: 3045 عنوان تتو😑 13 بازدید | 4 پست داداشم کلا ۱۷ سالشه می خواد تتو کنهروی سینش می خواد تتو کنههههطرحظ هم بزرگ هستحالا خانوادم بدشون اومد و گفتن انجام نده😂ولی گوش دادن به حرف مادر و پدر موج میزنهنوبت هم گرفتهمامان و بابامم دیگه کلا از پسش بر نمیان که بخوان مخالفت کنن بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃 امروز | 20:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیرکاکایو_دامداران عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 1609 بگو الان پشیمون میشی ۱ سال دیگه بهش فکر کن نی نی یار جان مادرت نترکون دیگه شماره ندارم ؛ کاربر قدیمی
hهیچکسانh مدیر استارتر عضویت: 1404/12/10 تعداد پست: 3045 بگو الان پشیمون میشی ۱ سال دیگه بهش فکر کن آره دقیقا همینو بهش گفتیمگفت فدا سرم پاکش میکنم طرح جدید میزنم😂 بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃
شیرکاکایو_دامداران عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 1609 آره دقیقا همینو بهش گفتیمگفت فدا سرم پاکش میکنم طرح جدید میزنم😂 نه فعلا نزارید بگو ۱۸ سالت شد برو بزن الان فعلا بهش فکر کن تتو پاک نمیشه و جاش و رد سوختگیش می مونه نی نی یار جان مادرت نترکون دیگه شماره ندارم ؛ کاربر قدیمی
hهیچکسانh مدیر استارتر عضویت: 1404/12/10 تعداد پست: 3045 نه فعلا نزارید بگو ۱۸ سالت شد برو بزن الان فعلا بهش فکر کن تتو پاک نمیشه و جاش و رد سوختگیش می مونه آره تازه خانوادمون خیلی سنتیهبابام بیچاره از حرص کبود میشه😂متاسفانه نتونستن جوری پسرشون رو تربیت کنن که به حرفاشون احترام بزاره یا گوش بدهاصلا خیلی پررو شدهاوایل اومده بود عکس دوست دخترشو نشون میداد به مامانم میگفت باهاش تلفنی حرف بزن🤣حالا خانواده ام سنتییییولی من استقبال کردم😂💔 خیلی خود رأی هست بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃