2777
2789
عنوان

یه فکت مهم

133 بازدید | 8 پست

امان از دوست حسود اماااان

آدم صد تا دشمن داشته باشه یه دونه دوست حسود نداشته باشه

این آدم های که دوست شما هستن یا به هر طریقی بهتون نزدیک هستن دقیقا مثل شکارچی هستن که نمیتونه از دور شلیک کنه و نزدیک میشه

لطفا مراقب این شکارچی ها باشید چون واقعا میتونه بدترین صدمه رو وارد کنه!

میگید چجوری ؟ خیلی وقت ها ما از نوع نگاه از نوع واکنش از نوع برخورد و .... یه نفر یه حسی میگیریم لطفاً به اون حس اعتماد کن و پشت گوش ننداز

من خودم هرموفقیتی حتی کوچیک بدست میاوردم به دوست صمیمیم میگفتم و میدیدیم حتی حالت نگاهش عوض میشه ولی هی با خودم گفتم اشتباه میکنم تا اینکه متوجه شدم کاملا درست هم فکر میکردم و بهای سنگینی بابتش دادم

دوست من قشنگ و واضح نشون میداد که از موفقیت من ناراحته یه جوری بود که حتی دلش نمیخواست بشنوه😂😂خداروشکر دیگه دوستم نیس

نوشی تو بر سنگین دلان/زهری به کام خستگان❤️🩹 -مامان شمع هاشو کی فوت کنه؟🥀-من تو رو با یتیمی بزرگت کردم الان خودم یتیم شدم مادر🥀-باباییه؟🥀-امروز عروسیشه اسم عروسم ایران خانومه🥀#فرزند_ایران💚🤍❤️

دوست من قشنگ و واضح نشون میداد که از موفقیت من ناراحته یه جوری بود که حتی دلش نمیخواست بشنوه😂😂خدار ...

واقعااا خداروشکر

به نظر من اصلا نباید از هدف هامون از موفقیت هامون و .... به هیچکس حتی آدم درست و خوب بگیم به نظرم به جای گفتن میتونیم نشون بدیم

مثلا به جای اینکه بگم من میخوام فلان زبان و یاد بگیرم ،برم یاد بگیرم بعد بیام بگم که من فلان زبان و یاد گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست من قشنگ و واضح نشون میداد که از موفقیت من ناراحته یه جوری بود که حتی دلش نمیخواست بشنوه😂😂خدار ...

اییی دختر خاله اکسمم دقیق اینجوری بوددد

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

واقعااا خداروشکر به نظر من اصلا نباید از هدف هامون از موفقیت هامون و .... به هیچکس حتی آدم درست و خو ...

اون موقع جوون و خام بودم الان خیلی ساله که آدما رو شناختم

نوشی تو بر سنگین دلان/زهری به کام خستگان❤️🩹 -مامان شمع هاشو کی فوت کنه؟🥀-من تو رو با یتیمی بزرگت کردم الان خودم یتیم شدم مادر🥀-باباییه؟🥀-امروز عروسیشه اسم عروسم ایران خانومه🥀#فرزند_ایران💚🤍❤️

اییی دختر خاله اکسمم دقیق اینجوری بوددد

واضح ناراحت می شد و ناراحتیشو نشون می داد به زبون می اورد😂خدا ادمو گیر این دوستا نندازه

درسته

منم یه دوستی داشتم وقتی خوشحال بودم باهام بد رفتار میکرد

وقتی ناراحت بودم یا مشکلی داشتم چنان مهربون و حامی میشد

من میذاشتم رو حساب خوب بودنش تا اینکه از راهنمایی ها و نصیحتاش فهمیدم چقدر حسوده