2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 87 پست
آقای محترم و بزرگوارتا خود انسان نخوادهیچ کس نمیتونه بلا سرش بیارهاینو قبول دارم به خاطر گرونی نمیتو ...

بیخیال اینجا اصلا در مورد یه همچین موضوعی بحث کرد ولی متاسفانه دارن یه بلایی سرمون میاد که هیچکدوممون از آینده راضی نیستیم

اصلا به نظرت مردی که از ترس سندش ازدواج نمیکنه قابل اتکاست؟ به نظر من که نیستخیلی هم مضحک و بچگانه س ...

اینا زن نمیخوان کلفت میخوان علنا تو حرفاش تحقیر هس حالا انگار مردا خیلی قابل اعتمادن تو همین سایت روزی ثد تا تاپیک کتک کاری و اذیت و ازار شوهراس ، کلا همین ک نوشته بود س تا سند بناممه فهمیدم برا خودنماییه بیشتر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا زن نمیخوان کلفت میخوان علنا تو حرفاش تحقیر هس حالا انگار مردا خیلی قابل اعتمادن تو همین سایت رو ...

اره دیگه همه دخترا عین گرگ نشستن سندای اقارو از دستش دربیارن مگه نمیدونیicon icon

بیخیال اینجا اصلا در مورد یه همچین موضوعی بحث کرد ولی متاسفانه دارن یه بلایی سرمون میاد که هیچکدوممو ...

لا اله الا الله😐😂

برادر والله من دیگه حالیم نمیشه چی میگی شما

فقط اینو میدونم یا ازدواج نکن یا ازدواج کردی باید فکر همه چیز رو بکنی

مثل زندگی یک انسان ممکنه هزار اتفاق بیوفته....

در نهایت امیدوارم ذهنتون به جمع بندی برسه با آگاهی و سنجیدن کامل فرد مناسبتون رو پیدا کنید.

موفق باشید💫

اینجوری نگاه نکن بیا دو دونگم برا تو

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وای خدا نکشت.......

من خودم شوهر دارم شانس منم این بود تو خواستگاری نشست قول داد بنده خدا سه سال بعد چنان کارا تو هم پیچید الآن مستاجرم😑😂

اول باید از این ( شوهرم) سند بگیرم.😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای خدا نکشت.......من خودم شوهر دارم شانس منم این بود تو خواستگاری نشست قول داد بن ...

عزیزم icon امیدوارم اوضاع براتون یه چیزی پیش بره که همسر شمام بتونه سر قولش بمونهicon