2777
2789
عنوان

مهممم

27 بازدید | 4 پست

من پایه دوازدهم انسانیم و از اول بدون علاقه اومدم به انسانی و میخواستم برم تجربی اما متاسفانه تو راهنمایی شیطنتایی داشتم و از درس دور شده بودم حالا الان همراه انسانی، تجربیو میخوندم که بعدش برم ایجاد سابقه کنم برای تجربی و اینکه دیگه نمراتم تو انسانی خوب نیستن اصلااا خواستم بپرسم ایجاد سابقه به چه صورته و اینکه نمرات انسانیم و معدل دیپلمم مهمه!؟؟؟ میشه یکی بگه لطفا

چون که شنیدم میشه مدرسه بزرگسالان نرم و فقط ایجاد سابقه کنم که نهاییا رو سال بعد امتحان بدم ... و اینکه به اینکه نهم مجاز نشدم به تجربی ربطی نداره دیگه درسته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلی من درباره ایجاد سابقه اطلاع ندارم ولی اینکه دیپلمتو بگیری بعدا نهایی های تجربی رو شرکت کنی که آره میشه ارتباطی با مجاز شدنم نداره

فقط بهتر نیس بعد که دیپلم انسانی گرفتی بیای سروقت تجربی؟

نمیگم کنکور هم انسانی بده البته این نظر منه

مثل خیلیااا که پشت کنکور میمونن میتونی امسال فقط دیپلم بگیری و کنکور ندی یا فقط تفننی در حد اینکه تجربه جلسه کنکور پیدا کنی بری

بعد بشینی محکم درسهای تجربی بخونی و نهایی هاشو شرکت کنی

بخاطر این میگم ممکنه کارت سخت بشه یهو و از دو تا رشته باز بمونی و فقط باعث سرخوردگیت بشه

یا اینکه زودتر یه مشاور خیلی خوب و قابل اعتماد پیدا کن که مسیر رو بدون معطلی بذاره جلو پات

اینم بدون که هیچوقت برای تغییر مسیر دیر نیست بابت تصمیمت تحسینت میکنم✨️

قربون شما مرسیی

بله تقریبا همین کارو دارم میکنم و دیپلمم که گرفتم از اول مهر سفت و سخت شروع میکنم تا انشالا سال بعد

فقط اینکه شما خودتون اینکارو کردین!؟