2777
2789
عنوان

دلم گرفته

193 بازدید | 20 پست

از غروب دلم گرفته،همسایه بغلی بچه اش دنیا اومده و صدای گریه اش میاد خونمون،هر بار صداش رو می شنوم  اولین بارداری خودم یادم میاد،اگه میموند الان هشت ماه ام بودم،نمیدونم خدا چه حکمتی داره ولی هرچیه خیلی سخته،لطفا برام دعا کنید این ماه  نتیجه بگیرم،خیلی میترسم از اینکه بچه دار نشم،خدایا به حق این ماه عزیز به همه منتظرا نی نی سالم وصالح بده

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

منم😢

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله همه منتظرا بچه دار شن

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

ان شاالله بزودیه زود دامنت سبز میشه یه کوچولوی نازو سالم حالتو خوب میکنه...سعی کن بخودت کمک کنی بهش فکر نکن دیگه 

محکککککم باش دختر

از وقتی اومدی تو دل مامان زندگیشو رنگی رنگی کردی...ان شاالله که به سلامت به بغلم برسی.هیچکاری مهمتر از دوس داشتن تو 😍ندارم.ان شاالله هرکس که منتظره بزودیه زود دامنش سبز بشه🙏🙏

به خدا اصلا حسودی نمیکنم،هر بار گریه میکنه دلم میخواد برم بغلش کنم 

قشنگ میفهمم حستو !منم حالم این روزا خوب نیس!!دوساله ک منتظرم!!خواهرشوهرم ی دختر دوساله داره ک از قضا خیلی هم ب من وابستس هر وقت پیشمه مث اردک دنبالم میفته منم باید بغلش کنم ،خواهرشوهر تیکه انداخت ک شاید ی مشکلی داری ک انقد واسه بچه ضعف میکنی!!

به خدا اصلا حسودی نمیکنم،هر بار گریه میکنه دلم میخواد برم بغلش کنم 

حالتو خووووووب درک میکنم وقتی بچم افتاد زمین و زمان میخواستن ارومم کنن و نمیتونستن.رفتم کمک مامانم اسباب کشی کنم وکارای سبک میکردم ولی افتادم رو خونریزی و...... ولی گدشت با اینکه فک نمیکردم بگدره.خدا یکسال بعدش دلمو شاد کرد.بحق این شبا و روزای عزی انشالله همین روزا بیای و خبر شادی دلتو بدی....فقط یه چییییزی دکتر من بهم گفت یه اتفاق عجیب اینه که ترس و استرس و اینکه همش تو هول ولای بچه دار شدن باشی از باردار بودن جلوگیری میکنه یعنی باید ریلکس باشی و تو فکر نری ودایم استرس اینکه الان حامله شدم یا نه رو نداشته باشی....اندکی صبر سحر نزدیک است.ایه الکرسی بخون دلت اروم میشه

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.
قشنگ میفهمم حستو !منم حالم این روزا خوب نیس!!دوساله ک منتظرم!!خواهرشوهرم ی دختر دوساله داره ک از قضا ...

ای خدا،اتفاقا مادر شوهر منم همش میگه بچه بیار خبر نداره از هیچی،همش اعصاب من خورد میشه،یکی نیست بگه تو چیکار داری اخه

حالتو خووووووب درک میکنم وقتی بچم افتاد زمین و زمان میخواستن ارومم کنن و نمیتونستن.رفتم کمک مامانم ا ...

من باردار میشم ولی سقط میشه،مشکلی هم ندارم،فقط یه مقدار فولی ها کوچیک بودن الان قرص می خورم از این ماه برم اقدام تا حالا دو تا سقط داشتم امیدوارم دیگه تجربه نکنم

ای خدا،اتفاقا مادر شوهر منم همش میگه بچه بیار خبر نداره از هیچی،همش اعصاب من خورد میشه،یکی نیست بگه ...

اره دقیقا مادرشوهر و خواهرشوهرای منم خبر ندارن،چپ و راست منو حرص میدن،حال گفتن نداره،خودمم دوست ندارم عنوان کنم ولی مشکل از شوهرمه من همه ازمایشاتم اوکی بودن!!چرا دهنشونو نمیبدن

اره دقیقا مادرشوهر و خواهرشوهرای منم خبر ندارن،چپ و راست منو حرص میدن،حال گفتن نداره،خودمم دوست ندار ...

مشکل همسرت چیه؟؟ما مشکل نداریم،فقط من سقط میکنم