2777
2789
عنوان

مرددم

37 بازدید | 5 پست

دوستم میگه بریم باشگاه البته که خودم گفتم دلم میخواد روزای مجردی و ورزش رو دوباره تجربه کنیم.ولی هم اکنون ساعت ۱۹ همسر هنوز نیومده بچه ها رو هم تازه خوابوندم و تمیزکاری خونم الان تموم شد.توی فکرمه اگر یک دو روز در هفته بگم همسر زودترم بیاد آیا توانی هست که سانتال مانتال کنم پاشم برم باشگاه.از طرفی میخام تمرکزمو روی یه موضوعی میگم نکنه که درگیر رفیق بازی و هواخوری بشم حال و هوام عوض بشه.شما باشید چه می کنید؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

باشگاه مگه سانتال مانتال میخاد؟

عروسی نیست ها باشگاهه یدونه حموم میخاد فقط که اونم صددرصد وقت میکنی بری همونحور که بقیه خانما میکنن سخت نگیر

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشگاه مگه سانتال مانتال میخاد؟عروسی نیست ها باشگاهه یدونه حموم میخاد فقط که اونم صددرصد وقت میکنی ب ...

نمی دونم عزیزم جدیدا برای خریدم که میرم بیرون احساس میکنم بیشتر خانوما عروسی دعوتن🤭

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
نمی دونم عزیزم جدیدا برای خریدم که میرم بیرون احساس میکنم بیشتر خانوما عروسی دعوتن🤭

ده سال بعد وضعیت پوستشون دیدن داره

من زن عموی مامانم ده دوازده سال پیش خودشو تو آرایش خفه میکرد نمیدونم برند فلان رو از ترکیه آوردن برام اونو از فلان جا گرفتم الان سنگ پا دیدی؟پوستش همینجوری شده

پوست باید نفس بکشه

جدای از اون باشگاه برای ده سال بعد شما هم مفیده بدن شما در آینده به عضله نیاز داره نه ژل و آرایش

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ده سال بعد وضعیت پوستشون دیدن داره من زن عموی مامانم ده دوازده سال پیش خودشو تو آرایش خفه میکرد نمید ...

درست میگی