2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 49 پست
مرسی عزیزم درسته تازع پولی ک اون سال برای خونه داد الان پول پیش خونه میشه بزور

خواهش میکنم عزیزم

ولی بزار بگم که بدونی

هرچقدر شوهرت خرج کنه برای عروسی

بهش برمیگرده

ولی جهانی که شما میبری بهت برنمیگرده

خونه هم در آخر به نام خودشه

پس عذاب وجدان نداشته باش

یه سوال ازت دارم : اگر فردا بیدار شدی دیدی پیر شدی به نظرت خوشحال میشی؟ معلومه که نه. پس بالاخره یه روزی پیر میشی و وقتی اون روز از راه برسه باور کن دلت نمیخواد هیچ پشیمونی داشته باشی. زندگی کوتاه تر از اونیه که برای خوشحالیه بقیه وقت بزاری یا نگران نظر مردم باشی. تنها چیزی که اهمیت داره نظر خودته اگه از شغلت متنفری استعفا بده. اگه میخوای یه سفر بری پس برو. اگه کسایی که دوستشون داری رو بهشون بگو تا دیر نشده غرورو بزار کنار مامانت بابات همسرت دوستت برادرت خواهرت رو با عشق بغل کن و بگو دوستشون داری و بزار یه چیز دیگه بهت یادآوری کنم : پدر و مادرت و هرکس دیگه ای قرار نیست برای همیشه کنارت باشن الان که جوونی شاید ساده به نظر بیاد ولی وقتی هرچی پیرتر میشی و سنت بالاتر میره غم این موضوع همیشه هست و عادی نمیشه. پس قدر عزیزانت رو بدون و یک چیزو بهم قول بده که برای خودت زندگی کنی. ترس از قضاوت شدن و حس تایید نشدن مانع از رسیدن تو به خوشبختی و شادی میشن🌱🌹🪷

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من ماشین لباس شویی یه تخته فرش

مبلمان و مابقی وسایل ریز و درشت آشپزخانه رو گرفتم باز هم حس میکنم کم گرفتم طلا هم درحد دو سه گرم میبرم

نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻

دقیقا همینطوره.ولی من کم جهاز بردم به نسبت؟

نه خیلی هم خوب بردی اتفاقا

منم همینکار کردم

خیلی ها ۵ تیکه بزرگ رو میگن داماد باید بده

یه سوال ازت دارم : اگر فردا بیدار شدی دیدی پیر شدی به نظرت خوشحال میشی؟ معلومه که نه. پس بالاخره یه روزی پیر میشی و وقتی اون روز از راه برسه باور کن دلت نمیخواد هیچ پشیمونی داشته باشی. زندگی کوتاه تر از اونیه که برای خوشحالیه بقیه وقت بزاری یا نگران نظر مردم باشی. تنها چیزی که اهمیت داره نظر خودته اگه از شغلت متنفری استعفا بده. اگه میخوای یه سفر بری پس برو. اگه کسایی که دوستشون داری رو بهشون بگو تا دیر نشده غرورو بزار کنار مامانت بابات همسرت دوستت برادرت خواهرت رو با عشق بغل کن و بگو دوستشون داری و بزار یه چیز دیگه بهت یادآوری کنم : پدر و مادرت و هرکس دیگه ای قرار نیست برای همیشه کنارت باشن الان که جوونی شاید ساده به نظر بیاد ولی وقتی هرچی پیرتر میشی و سنت بالاتر میره غم این موضوع همیشه هست و عادی نمیشه. پس قدر عزیزانت رو بدون و یک چیزو بهم قول بده که برای خودت زندگی کنی. ترس از قضاوت شدن و حس تایید نشدن مانع از رسیدن تو به خوشبختی و شادی میشن🌱🌹🪷

نه خیلی هم خوب بردی اتفاقامنم همینکار کردمخیلی ها ۵ تیکه بزرگ رو میگن داماد باید بده

اره منم هرکیو دیدم نمونش عروسمونم همینطوری کرده تازه همشم میگ چقذر زیاد اوردم

فک کنم برای منو شما دریک حدوده تقریبا کمه؟

از نظر بقیه نه ب اندازس از نظر خودم حس میکنم کمه🤦🏻♀️ مثلا من کلا سه تا پتو و سه تا تشک و 10 تا بالشت گرفتم ک ب نظرم خیلی خیلی کمه

نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻

جایی که من زندگی میکنم دختر فقط خودشو و چند تیکه ظرف و ظروف و تشک و پتو میبره خونه شوهر. رسمه مامانش روز عروسی یه تیکه طلا که ما بهش میگیم سنجاق به دخترش بده،فک کن سنجاق سه لنگه گوشواره ی بزرگه.

طلا گرون شده اونم نمیدن دیگه. سر پسر منت هم میزارن دخترشون دادن بهش😁😂😂😂پسره توقعی هم نداره.

ولی بابام دوست داشت کمکمون کنه،جهیزیه رو تقریبا کامل گرفته برام،ولی چیزایی که ضروری نیست از جمله ظرفشویی رو گذاشتیم بعدا اگه نامزدم پول داشت بخره، فعلا دستش تو خرجه و کارای دیگه داره میکنه. نخریم هم زیاد مهم نیست. در حد ۱۵ گرم هم طلا دارم از خونه بابام. تو که ۶۰ گرم داری میبری

من ۴دشک ده دوازده تا بالش و ۱۰تا پتو

عزیزم بسلامتی پس واقعا به اندازه است

اره منم هرکیو دیدم نمونش عروسمونم همینطوری کرده تازه همشم میگ چقذر زیاد اوردم

جهاز دادن طبق قانون با مرد هست

اگر خانواده ما زن ها جهاز میدن لطف میکنن

پس تو هم مثل عروستون اعتماد به نفس داشته باش