2777
2789
عنوان

برنامه نویسی

173 بازدید | 20 پست

من دانشگاه امدم رشته مهندسی کامپیوتر و امسال میشم سال دوم اماخب هیچی یاد نگرفتم همش هم که مجازی بود

کسی هست تجربه داشته باشه کمکم کنه تصمیم گرفتم برم اموزشگاه کلاس اما نمیدونم از کجا شروع کنم اول چی باید یاد بگیرم که اصولی برم جلو میشه کمکم کنید 🙏🙏

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر کنم ترم ۳ زبان c رو اموزش میدن تو دانشگاه

دانشگاهم ازاده سال بعد هم مطمئنم مجازیه فایده نداره

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
پس خودت شروع کن زبان c یاد بگیر

الان برم کلاس برای یاد گرفتن زبان سی

سی سی پلاس بهتر نیست؟

اول c اگر کلاس خوب سراغ داری برو کلی دوره وفیلم هست تو اینترنت

دوست عزیز وقتی اطلاعات کافی ندارید چرا اشتباه راهنمایی میکنی؟ در دانشگاه کجا سی یاد میدن ؟ تمام دانشگاه ها c ( سی پلاس پلاس ) رو برای شروع انتخاب میکنند حتی کتاب جعفرنژاد قمی به اسم مبانی برنامه نویسی که ده ها ساله پایه ی تدریس دانشگاه هست براساس زبان سی پلاس پلاس هست

بعدا تو ترم های دیگه سی شارپ جاوا و .... یاد میدن

اگه جواب ندادم به معنیه اینه که من برای وقت خودم ارزش قائل بودم و حرفت برام پشیزی ارزش نداشته و این خودش از صد تا فوش بدتره.

به نظرم حتی دانشگاهتون غیرمجازی هم بود باز چیز خاصی که نیاز بازار کار باشه بهتون یاد نمیدن بخاطر همینه بیشتر کسایی که رشته کامپیوتر میخونن اکثرا برنامه نویس نمیتونن بشن و معمولا در اینده بعد از فارغ التحصیلی به یه شغل غیرمرتبط با برنامه نویسی مشغول میشن ... اگه شما میخای برنامه نویس بشی باید خودت بیرون از دانشگاه شروع بکنی و به مباحث تئوری دانشگاه اکتفا نکنی مثلا در دانشگاه یه درسی هست به اسم مبانی کامپیوتر که با سی پلاس پلاس بهت مبانی رو یاد میدن ولی خیلی کم و جزئی و اصلا اون چیزی نیس که تورو برنامه نویس حرفه ای بکنه ...

به نظرم اگه میخای در این رشته پیشرفت بکنی و حرفی برای گفتن داشته باشی خودت باید بیرون از دانشگاه دوره شرکت بکنی دوره های غیرحضوری خیلی خوبی هستن من خودم با دوره ی ۱۲ قدم برنامه نویسی شروع کردم و اول مبانی رو خوب با زبان سی پلاس پلاس یاد گرفتم و بعدش درون همین دوره با پایتون و لینوکس و خیلی چیزا آشنا شدم الان خیلی وقته مشغولم در این حیطه و درآمد هم از این راه دارم

اگه جواب ندادم به معنیه اینه که من برای وقت خودم ارزش قائل بودم و حرفت برام پشیزی ارزش نداشته و این خودش از صد تا فوش بدتره.

کجا درس خوندی چطور بدون دونستن c میخواهی c یاد بگیری

زبان سی پلاس پلاس نسخه ی تکمیل شده ی سی هست که اجرای اون و برنامه نویسی با اون راحت تره

وقتی شما تمام سینتکس سی رو با سی پلاس پلاس یاد میگیری یکی مغز خر خورده باشه بیاد با c بهت درس بده

البته این توضیح رو کلی دادم و بعید میدونم شما کلا بدونی برنامه نویسی چیه و اینا چی باشن یه چیزی از اینترنت شنیدی اومدی بگی مثلا بلدی

زبان سی پلاس پلاس نسخه ی تکمیل شده ی سی هست که اجرای اون و برنامه نویسی با اون راحت تره وقتی شما تما ...

دختر کچولو من ارشد الکترونیک دیجیتال دارم برو درست رو بخون نمیخوری به من

دختر کچولو من ارشد الکترونیک دیجیتال دارم برو درست رو بخون نمیخوری به من

خب توی رشته ی الکترونیک نهایت دو واحد برنامه نویسی پاس کردی شاخ شدی برای کسی که رشتش مهندسی نرم افزار بوده

کلا اومده بودی برای خود شیرینی ولی زیاد به شیرینی نزدی ترش شدی خخخخخخخخ برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه