2777
2789

خواهرم بیست و هشتم گرفت

اکثرا گرفتن

من نیکام کاربر سال98رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه💫تا حد ممکن تو بحثهایی که تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی تنهایی ارزش کسی رو تعیین نمیکنه همه چیز بستگی به سن و اون مسیری داره که آدم طی کرده فرق کسی که داره با تمام توانش تلاش میکنه با کسی که دیگه تصمیم گرفته پیشرفتی نکنه زمین تا آسمونه🫠💕راجب رشته تجربی سوال داشتید تگم کنید جواب میدم🥺✨درخواست دوستی نمیپذیریم عذرمیخوام🫠💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رشته مورد نظرشو قبول شده؟ برای تجربی و انسانی اکثرا ب گرفتن تراز خواهرم اینطور که پیداست پایینه 93.3 ...

قبول شده ولی ب آورده تجربی رو،اره دقیقا ولی رشته های دیگه مثل ریاضی اکثرا الف آوردن

خواهرم تجربی رو 87 زده و ادبی رو 90 بازم ب آورده😂💔

نه بابا خواهر به شانسش بستگی داره یکی مثل خواهر دوستم کلاس هفتم عربی و هشتم فارسی تجدید شده ولی ادبی رو آورده یچیز تقریبا غیر ممکن بوده چون هر سال دو تا تجدید رو داشت

من نیکام کاربر سال98رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه💫تا حد ممکن تو بحثهایی که تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی تنهایی ارزش کسی رو تعیین نمیکنه همه چیز بستگی به سن و اون مسیری داره که آدم طی کرده فرق کسی که داره با تمام توانش تلاش میکنه با کسی که دیگه تصمیم گرفته پیشرفتی نکنه زمین تا آسمونه🫠💕راجب رشته تجربی سوال داشتید تگم کنید جواب میدم🥺✨درخواست دوستی نمیپذیریم عذرمیخوام🫠💕

قبول شده ولی ب آورده تجربی رو،اره دقیقا ولی رشته های دیگه مثل ریاضی اکثرا الف آوردن خواهرم تجربی رو ...

واااااااااااااااااااایییییییییی خواهر منم ریاضی فیزیک و معارف رو الف اورده🤣 خیلی ناراحته رشته مورد علاقش تجربیه فکر کنم از شیشم به تجربی علاقه داشت فعلا الف یا ب مشخص نیست ولی قبول شده دقیقا به شانس مونده دوستش 82 بود ترازش ب شده ولی چون تراز خواهرم یه کم بالاست فعلا مشخص نیست تو سایت و مشاوره گفت ب میشه چون ترازش باید از 95 بالاتر باشه