2777
2789
عنوان

دلم گرفته

122 بازدید | 14 پست

سلام.من باردارم ۹هفته ام هست.چندوقته خیلی حالم بده.احساس میکنم دارم افسردگی میگیرم.خیلی خسته هستم انگار هیچی از این زندگی نمیخوام.سردوبیروح شدم.حتی این نی نی ک تودلمه با هزارجور نذر ونیاز اومد تودلم رو حس میکنم نمیخوامش.مدام دارم گریه میکنم نمیدونم چمه 

با اینکه هیچ مشکلی ندارم ب طلاق فکر میکنم اعصابم بهم ریخته اس هیچی خوشحالم نمبکنه توروخدا بهم بگید ک این احساسات تموم میشن و میگذرن.یعنی بخاطر بارداریمه؟

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

وای من دارم دیوونه میشم اینقد دلم گرفته‌.البته من دلیل دارم.از خونوادم دورم.یک ماهه پامو از این چهار دیواری بیرون نزاشتم.خب آدم دیوونه میشه به خدا.بعضی وقتا میگم شاید فقط مرگ بتونه حالمو خوب کنه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من دارم دیوونه میشم اینقد دلم گرفته‌.البته من دلیل دارم.از خونوادم دورم.یک ماهه پامو از این چهار ...

عزیزم خب برو بیرون واسه خودت یکم هوا بخور.تو خونه ادم خیلی کلافه میشه

خدای مهربونم دوستت دارم
وای من دارم دیوونه میشم اینقد دلم گرفته‌.البته من دلیل دارم.از خونوادم دورم.یک ماهه پامو از این چهار ...

اخی عزیزم 

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
عزیزم ادم خیلی حساس میشه تواون شرایط.بخاطر تغییر هورموناست

خیلی حالم خرابه همش میگم این بچه هم بیاد خوب نمیشم.فکر میکنم نمیتونم مادرخوبی باشم خیلی بهم ریخته ام ب هیچ کاریم نمیرسم خسته شدم

عزیزم خب برو بیرون واسه خودت یکم هوا بخور.تو خونه ادم خیلی کلافه میشه

کجا برم تنهایی؟تو این گرما.من خیلی آدم اهل دوستی بودم متاسفانه اینجا هیچ دوستی ندارم.این بیشتر اذیتم میکنه

خیلی حالم خرابه همش میگم این بچه هم بیاد خوب نمیشم.فکر میکنم نمیتونم مادرخوبی باشم خیلی بهم ریخته ام ...

عزیز دلم فکر وخیال نکن.خودتو سرگرم کن باهرکاری دوست داری.باشوهرت بیشتر خلوت کن.باهم گردش برین. بعد زایمان این حالتت بدتر میشه پس فورا بعد زایمان برو پیش روانپزشک تحت نظرباش.

عزیز دلم فکر وخیال نکن.خودتو سرگرم کن باهرکاری دوست داری.باشوهرت بیشتر خلوت کن.باهم گردش برین. بعد ز ...

اوووف کاش بچه نخواسته بودم اصلا حس و حالم وصف نشدنیه   

اوووف کاش بچه نخواسته بودم اصلا حس و حالم وصف نشدنیه    

این حرفو نزن خدا قهرش میگیره مطمئن باش بخاطر  بهم ریختن هورمونات اینجوری شدی،

به این فک کن خیلیا آرزو دارن جای تو باشن پس خدارو شکر کن

این حرفو نزن خدا قهرش میگیره مطمئن باش بخاطر  بهم ریختن هورمونات اینجوری شدی، به این فک کن خیل ...

میدونم ناشکری نمیکنم چون خودمم ب راحتی باردار نشدم ولی چیکارکنم بخدا اصلا دست خودم نیست همش میگم حالا دنیا بیاد میخواد چی بشه مثلا ؟اون میخواد زندگی رو از یکنواختی دربیاره ؟بالاخره باید همونجوری سه تا مون بشینیم کارای روزمره والکی کنیم.از این روزمرگی زندگیم خسته ام حس میکنم اونم بیادبدتره غرق میشم تو کارای بچه و باز خسته تر از همیشه میشم

عزیزم نه اینو نگو کوچولوت حس میکنه ناراحت میشه.دوران حاملگی رو واسه خودت شیرین کن بعدش به دنیا میاد ...

نمیتونم اصلا نمیدونم باید چیکارکنم با این حال بدم انگیزه رو از شوهرمم گرفتم 

میدونم ناشکری نمیکنم چون خودمم ب راحتی باردار نشدم ولی چیکارکنم بخدا اصلا دست خودم نیست همش میگم حال ...

بزار بدنیا بیاد میفهمی چقد اشتباه کردی، البته حق داری دست خودت نیست خاهر منم باردار بود همینطوری بود میگفت همش دلم میخاد گریه کنم بعد که رفت تو ماههای بالاتر خوب شد توهم خوب میشی ایشالا فکرو خیالات از بین میره و شادی جاشو میگیره