2777
2789
عنوان

بارداری

91 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من ۱۲ اردیبهشت رابطه داشتم ۲،۳ روز به پریودی مونده بود پریود نشدم تست هم منفی بود،از ترس بارداری شرایطشو نداشتم توی ۳،روز قرص سقط مصرف کردم ۱۵تا قرص خونریزی کردم از پریودی یکم کمتر ولی مثلا صب میومد ظهر ن عصر میومد شب همینجوری تا شیش ۱۶ قرص تست هم میزنم بعد ۱۲،۱۳ دیقه یع خط کمرنک میوفته تا روز ۶ تیر یعنی ۳۴ روز بعد دوباره از زیر خواب پریود شدم،بنظرتون پریودی بوده؟ دو روز خون متوسط میومد دو روز لکه ،از همون اول همش خوابم میاد بعضی وقتا دلم هوس قلیون میکنه،هوس انبه

حامله نبودی قرص سقط میخوردی؟

بگم حالت خوش نیس بهت بر میخوره؟!

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

۲۰ روز بعد رابطه قرص استفاده کردم ۱۵ تا توی سه روز ،خونریزی زیادی هم نکردم،الان لاغر شدم همش خوابم م ...

خب الان میخواد بگی دو ماه گذشته اگه باردار بودی دیگه مشخص بود خب چند بار بی بی چک میزدی تو این اواخر

خب الان میخواد بگی دو ماه گذشته اگه باردار بودی دیگه مشخص بود خب چند بار بی بی چک میزدی تو این اواخر

تا ۴8 روز بعد رابطه تست میزدم پررنگ نمیشد بعضیاشون بعد ۱۲،۱۳ دیقه یع خیلی کمرنگ میوفتاد،دقیقا ۳۵ روز بعد استفاده قرص صب که از خواب بیدار شدم خونریزی کرده بودم،دو روز متوسط بود شکمم خیلی درد میکرد رازیانه خوردم نصف لیوان ،خونریزی شد لکه تا دو روز ،کلا ۴ روز ،بنظرتون پریودی بوده؟؟چون ۲ روز کمتر از پریودای معمولی من بود

تا ۴8 روز بعد رابطه تست میزدم پررنگ نمیشد بعضیاشون بعد ۱۲،۱۳ دیقه یع خیلی کمرنگ میوفتاد،دقیقا ۳۵ روز ...

من این تجربه رو داشتم دو هفته بعد بی بی زدم مثبت شد حالا احتمال زیاد نباشی

من این تجربه رو داشتم دو هفته بعد بی بی زدم مثبت شد حالا احتمال زیاد نباشی

یعنی ۴8 روز تا خیر پریود میشه ۷ هفته نباید نشون میداد!؟؟بنظرت بعدشم ۳۴ روز بعد استفاده قرص دوباره خونریزی کردم