2777
2789
عنوان

ژل لب کمک کنید

102 بازدید | 12 پست

ژل لب مارک آمریکایی (پروفایلو) کلینیک بهم گفته ۳.۵۰۰ میخوام ۱.۵ سیسی یعنی جمعا ۵.۷۵۰

میخوام برم ۱.۵ سیسی بزنم بگید مارک خوبیه تروخدا

خودش گفته ماندگاریش ۱ ساله تا الان ۳ بار تزریق ژل لب انجام دادم الان بار چهارم تا الان این مارک نزدم لطفاً اگه اطلاعاتی دارید بگید بهم خدا خیرتون بده

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم باورت میشه من چنبار ۱ میلیون بیشتر حتی دادم ژل هیچ فرقی خاصی با اونی ک ۵۰۰ تومنه نداش الان چن ماهه ۵۰۰ تومنی زدم مونده هیچ ایرادی هم نداره میلیونی نده جای معتبر ارزن تر بزن والله من ک راضیم تبریز هستم ن اردکی هس ن بد ن نمیدونم چیزه دیگه هیچ فرقی با چن میلیونی ها نداره این ۵۰۰ تومنی ها

عزیزم باورت میشه من چنبار ۱ میلیون بیشتر حتی دادم ژل هیچ فرقی خاصی با اونی ک ۵۰۰ تومنه نداش الان چن ...

منم تبریزم کجا زدید .دکتر بهم گفت دفعه اول جذب میشه درسته بنظرتون؟

😇

عزیزم باورت میشه من چنبار ۱ میلیون بیشتر حتی دادم ژل هیچ فرقی خاصی با اونی ک ۵۰۰ تومنه نداش الان چن ...

عزیزم فیلر ۵۰۰ تومنی همون فیلر بدن که داخل لب استفاده میکنند و وقتی تزریق میکنن لب رو سفت میکنه و حالت طبیعیش از بین میبرد این فیلر های چند میلیونی مخصوص صورت و لب هستن و نرمی و حالت طبیعی لب رو از بین نمیبره

عزیزم فیلر ۵۰۰ تومنی همون فیلر بدن که داخل لب استفاده میکنند و وقتی تزریق میکنن لب رو سفت میکنه و حا ...

والله گلم نمیدونم دیگه چجوری هس ژل کجاس ولی من چنبار زدم خیلی طبیعی و جذاب قلوه ای شده همش میرفتم چن میلیون میدادم ب ژل اونم چن ميليوني نمیوونم چرا زود میره حتی ولی این خوبه ۵۰۰ تومن دادم ۵ ماه پیش الان طبیعی قلوه ای مونده مدل روسی نمیدونم دیگ عوارض ولی من ندیدم