2777
2789
عنوان

زبانننن

54 بازدید | 15 پست

بخونم یا برم فیزیک بخونم😭

خیلی ضعیفم نخونده و خونده میدونم افتادنم قطعیه میگم حداقل تایمشو برا فیزیک بزارم اون و نمره خوبی بگیرم اینو تک ماده کنم کار خوبیه؟😭

چرا نخوندی اینو مثل فارسی کردی زبان یازدهم راحت بوده فامیلمون گفت

کلا زبانم ضعیفه نمرم همیشه کم بوده تو این سالها میگم وقتمو سرش هدر ندم وقتی قراره کلا بیوفتم حداقل فیزیک و نمره خوبی بگیرم ترمیم لازم نشه دوازدهمم فردا امتحان دارم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

کلا زبانم ضعیفه نمرم همیشه کم بوده تو این سالها میگم وقتمو سرش هدر ندم وقتی قراره کلا بیوفتم حداقل ف ...

برای همه درسا باید وقت بزاری لغات رو بخون جمع بندی ببین بالای ۷ شو

خدایا منو احسان رو بهم برسون دوتا عاشقن دو تا کبوتر عاشقن حیفه کنارهم نباشن 💔💔💘💘💘

برای همه درسا باید وقت بزاری لغات رو بخون جمع بندی ببین بالای ۷ شو

خب وقتی میدونم نمیشم فقط وقتمو هدر دادم 😭میتونم با تک ماده پاسش کنم اخه اونطوری هم تک مادم هدر رفته هم نمره فیزیکم کم شده

کلا زبانم ضعیفه نمرم همیشه کم بوده تو این سالها میگم وقتمو سرش هدر ندم وقتی قراره کلا بیوفتم حداقل ف ...

قریشی معجزه میکنه استاد جوانه

خدایا منو احسان رو بهم برسون دوتا عاشقن دو تا کبوتر عاشقن حیفه کنارهم نباشن 💔💔💘💘💘

خب وقتی میدونم نمیشم فقط وقتمو هدر دادم 😭میتونم با تک ماده پاسش کنم اخه اونطوری هم تک مادم هدر رفته ...

فیزیکت چطوره ؟

ولی من بجات ناراحت میشم که زبانو از دست دادی

اخه الانم پشیمونم چرا برا ریاضی وقت گذاشتم درسی که ادم ضعیفه جمع نمیشه اصلا که من ریاضی و زبانم ضعیفه اگه جا ریاضی برا زیست خونده بودم الان ۱۸ میشدم حتما

اخه الانم پشیمونم چرا برا ریاضی وقت گذاشتم درسی که ادم ضعیفه جمع نمیشه اصلا که من ریاضی و زبانم ضعیف ...

زیست چند میشی ؟

اونو میخونم میتونم جواب بدم ولی باید سوال زیادحل کنم که تو فرجه خودش وقت نمیشه

باشه یکاری کن تونستی ۷ یا ۸ بگیر زبانو فیزیک رو قوی بخون انشالله بالای ۱۸ شی

زیست رو ترمیم میخواد یازدهم سخت بوده دوازدهم چطور بود

برا منم سخت بود ولی میدونم اگه فرجه ریاضیم زیست خونده بودم قطعا بالا میگرفتم الان دوتاشم از دست دادم 😭