2777
2789
عنوان

نیت کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 90 پست
بله عزیزم ولی سختی باید بکشی و تلاش زیادی بکنی این وسط ی اقای مسن هم ممکنه یکم بی رحمانه و سرد نظر ب ...

کی ازدواج میکنم چه مدت

با چه آدمی

بگو برات بیست صلوات حمد میخونم

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نیت امروز گرفتم پیشقدم شی اقا خوشش میاد صحبت هم دارید یهوییی بگم عاشقانه بشه صحبت نه ولی ارهصحبت ...

مرسی از مهربونیت

برای حل مشکلم دعا کنین مهربونا خیلی نیاز دارم به دعاهاتون✨️دوری تو از خودم دورم کرد...خدایا میدونم که مارو بهم میرسونی:)...گر پایان این رنج تو باشی ، صبر میکنم که صبر زیباست:)1405/11/23 کنار همدیگهایم💙

سلام عزیزم به نظرتون من مشکل پوستیم حل میشه؟ کی میرم تو رابطه چه ویژگی هایی داره؟

پزشکت اقاست ؟ انگار ی روند درمانی داده ک یکم زمان و مداومت میخواد ولی رضایت کااامل داری در نهایتش ینی همونی میشه ک میخوای ❤️

وارد رابطه هم میشی دو تا اقا میاد تو زندگیت اولی یکم تحت فشار قرار میگیری باهاش و صحبت و گفتگو داری ولی دومی کسیه ک باهاش وارد رابطه میشی چشم ابرو مشکی و درونگراس و ی علاقه دو طرفه خیلی خوب میشه برات❤️

سلام عزیزم میشه بگی رابطه ام با ابولفضل چی میشه ؟اوکی میشیم ؟

بالا پایین دارید

صحبت هست گرمی هست بعد باز یکم انگار سردی یا نه حتی سردی فشار بگم بهتره به وجود میاد باز گرمی

همه چی خوب پیش میره پله ب پلع بنظرم❤️

پزشکت اقاست ؟ انگار ی روند درمانی داده ک یکم زمان و مداومت میخواد ولی رضایت کااامل داری در نهایتش ین ...

مرسی قشنگم❤️

چند تا دکتر عوض کردم

فردا پیش یه پزشک اقا میخوام برم

میشه منم بگیازش طلاق میگرمایندمو چجوری میبینیانشالله همیشه سالم وسلامت بشی برات حمد خوندممواقعا دیگه ...

سوال دومت ک خیلی کلیه نمیشه دید 🫠❤️

ولی اولی نه من طلاق ندیدم

خودتم فاصله گرفتی و انگار درخواست دادی حتی ممکنه بحث مهریه کرده باشی یا تو این راه هزینه کرده باشی خیلی تم فکرت درگیره مخصوصا شبا سرش بیخوابی داری ولی من طلاق ندیدم هنوز باهمید❤️