2777
2789
عنوان

نیت کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 90 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام مهربون مرسی ازت کلی دعات میکنم✨️برمیگرده؟

ببین بازم میگم اینا سرگرمیه و داننده اصلی فقط خداست اینجوری ام نیست حرفام همیشه راست در اومده باشه حتی برا خودم ، پس به چشم سرگرمی نگاشون کن و بدون واقعیت رو فقژ خود خدا میدونه و اون قادر مطلقه❤️❤️❤️

ببین دوست داره خیلی ام دوست داره و اقایی هست ک انگار وصع مالی خوبی هم داره ولی با وجود علاقه اش فعلا تو بازه تک نیت ندیدم سمتت بیاد متاسفانه یا میاد و دوباره رنج و فاصله هست

ولی این تک نیته هااااا ینی بازه کوتاه

اونورترش نمیدونم چی میشه ❤️❤️

ببین بازم میگم اینا سرگرمیه و داننده اصلی فقط خداست اینجوری ام نیست حرفام همیشه راست در اومده باشه ح ...

ممنونم مرسی✨️

برای حل مشکلم دعا کنین مهربونا خیلی نیاز دارم به دعاهاتون✨️دوری تو از خودم دورم کرد...خدایا میدونم که مارو بهم میرسونی:)...گر پایان این رنج تو باشی ، صبر میکنم که صبر زیباست:)1405/11/23 کنار همدیگهایم💙

ببین بازم میگم اینا سرگرمیه و داننده اصلی فقط خداست اینجوری ام نیست حرفام همیشه راست در اومده باشه ح ...

جز برگشت چیز دیگهای نمیبینی؟

مثلا اینکه پیام بده چیزی رو بهم توضیح بده یا کلا پیام بده

برای حل مشکلم دعا کنین مهربونا خیلی نیاز دارم به دعاهاتون✨️دوری تو از خودم دورم کرد...خدایا میدونم که مارو بهم میرسونی:)...گر پایان این رنج تو باشی ، صبر میکنم که صبر زیباست:)1405/11/23 کنار همدیگهایم💙

جز برگشت چیز دیگهای نمیبینی؟مثلا اینکه پیام بده چیزی رو بهم توضیح بده یا کلا پیام بده

برگشت همینه دیگه

گفتم ک علاقه داره خیلی هم علاقه داره واقعا

میخای ببینم خودت پیام بدی چی میشه ؟

برگشت همینه دیگه گفتم ک علاقه داره خیلی هم علاقه داره واقعا میخای ببینم خودت پیام بدی چی میشه ؟

ممنون میشم ببینی