2777
2789
عنوان

نیت کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 90 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام مهربون مرسی ازت کلی دعات میکنم✨️برمیگرده؟

ببین بازم میگم اینا سرگرمیه و داننده اصلی فقط خداست اینجوری ام نیست حرفام همیشه راست در اومده باشه حتی برا خودم ، پس به چشم سرگرمی نگاشون کن و بدون واقعیت رو فقژ خود خدا میدونه و اون قادر مطلقه❤️❤️❤️

ببین دوست داره خیلی ام دوست داره و اقایی هست ک انگار وصع مالی خوبی هم داره ولی با وجود علاقه اش فعلا تو بازه تک نیت ندیدم سمتت بیاد متاسفانه یا میاد و دوباره رنج و فاصله هست

ولی این تک نیته هااااا ینی بازه کوتاه

اونورترش نمیدونم چی میشه ❤️❤️

ببین بازم میگم اینا سرگرمیه و داننده اصلی فقط خداست اینجوری ام نیست حرفام همیشه راست در اومده باشه ح ...

ممنونم مرسی✨️

برای حل مشکلم دعا کنین مهربونا خیلی نیاز دارم به دعاهاتون✨️دوری تو از خودم دورم کرد...خدایا میدونم که مارو بهم میرسونی:)...گر پایان این رنج تو باشی ، صبر میکنم که صبر زیباست:)1405/11/23 کنار همدیگهایم💙

ببین بازم میگم اینا سرگرمیه و داننده اصلی فقط خداست اینجوری ام نیست حرفام همیشه راست در اومده باشه ح ...

جز برگشت چیز دیگهای نمیبینی؟

مثلا اینکه پیام بده چیزی رو بهم توضیح بده یا کلا پیام بده

برای حل مشکلم دعا کنین مهربونا خیلی نیاز دارم به دعاهاتون✨️دوری تو از خودم دورم کرد...خدایا میدونم که مارو بهم میرسونی:)...گر پایان این رنج تو باشی ، صبر میکنم که صبر زیباست:)1405/11/23 کنار همدیگهایم💙

جز برگشت چیز دیگهای نمیبینی؟مثلا اینکه پیام بده چیزی رو بهم توضیح بده یا کلا پیام بده

برگشت همینه دیگه

گفتم ک علاقه داره خیلی هم علاقه داره واقعا

میخای ببینم خودت پیام بدی چی میشه ؟

خیلی ممنونم از دعای خیرت قشنگم انشالله هزار برابر خیرش به زندگیت برگرده🫠❤️

ممنون جیگرررررررر

برای مغرور بودن باید سیس و پرستیژشم داشته باشی،وگرنه همینجوری ک میری تو قیافه ما فک میکنیم کر و لالی😝

برگشت همینه دیگه گفتم ک علاقه داره خیلی هم علاقه داره واقعا میخای ببینم خودت پیام بدی چی میشه ؟

ممنون میشم ببینی