2777
2789
عنوان

رویای صادقه

21 بازدید | 7 پست

بچه ها چرا خواب های من در مورد ازدواجم تعبیر نمیشه ؟ مثل برنج نذری خوردن خواب کفش و روسری یا رویای صادقه؟

علتش چیه برای بعضی ها ۳ ماهه و یکسال و نهایت ۳ سال تعبیر میشه ولی برای من چندین سال گذشت در حد رویا باقی موند به نظرتون علتش چیه؟

کیا رویای صادقه دیدن تو بیداری اتفاق افتاد تعریف میکنین؟ بعد چند وقت تعبیر شد؟

خداااااااا 💔

من سال 94 خواب دیدم بینا شدم ولی هنوز تعبیر نشده. ولی صد درصد مطمئنم کاملا صادقه بود و همه چیزش راست بود.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من سال 94 خواب دیدم بینا شدم ولی هنوز تعبیر نشده. ولی صد درصد مطمئنم کاملا صادقه بود و همه چیزش راست ...

آفرین منم خیلی وقت پیش دیدم ولی حاجت نگرفتم

ان شالله شما هم به زودی به حق الله چشماتون بینا میشه

خداااااااا 💔

عزيزم دعاي معراج بخون

شاید یکی دو بار خونده باشم. چیزایی که حفظ نیستم سخته برام خوندنشون.
اثرش چیه؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

من سال 94 خواب دیدم بینا شدم ولی هنوز تعبیر نشده. ولی صد درصد مطمئنم کاملا صادقه بود و همه چیزش راست ...

برای ۱۰ سال پیشه خدا بهتون صبر بده و گشایش سریع براتون ایجاد بشه ان شاالله

خداااااااا 💔