2777
2789
عنوان

کمک نهایی

131 بازدید | 20 پست

بگید چم شده من دیگه نمیفهمم😭برا عربی تواون فرجه ۱۸ ساعت فیکس با کرنومتر درس خوندم امتحانو میوفتم اونم از ادبیات برا اون ۱۴ ساعت فیکس خوندم میوفتم ریاضی هم ۱۷ ساعت فیکس بود نمیدونم چم شده😭معدلم تاحالا زیر ۱۸ نیومده بود تا الان نمیدونم چرا نمره هام اینجوری میشه😭

دوازدهمم

چون سطح سوالا در حد کتاب نیست

اذیت میکنن

ببین درک میکنم چی میگی منم پارسال ترمیم معدل شرکت کردم

ببین اعذاب الهی بود

فکر کن عربی رو خوندم کشتم خودم رو تموم معنی هارو حفظ بودم در اخر۱۰ شدم

و خدا معجزه میکند !🌱💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

💔💔 شاید تمرکز نداری یا استرس داری یا شب نمیخوابی یا بی دقتی و عجله میکنی یا روش مطالعت اشتباهه از اینا خارج نیست

میان دشمن و وطن ننگ بر آن که شک کند 🍂 به آرزو هام قول رسیدن دادم 🤗🤍

والا ما با ۱۰ ساعت کل کتاب بستیم ۱۹ میشم حدودی فک کنم عمیق نمیخونی یا تمرکزت خیلی پایینه اینجوری نمی ...

یازدهمم نهایی داشتم کمترین نمرم ۱۷ بود نمیفهمم چم شده😭میگم شاید خنگ شدم به خدا

چون سطح سوالا در حد کتاب نیستاذیت میکننببین درک میکنم چی میگی منم پارسال ترمیم معدل شرکت کردمببین اع ...

خداروشکر یکی فهمید چی میگم 😭هم دهمم هم یازدهمم نهایی بوده اولین بار نیست امتحان نهایی میبینم ولی امسال یه شکل دیگست

یجوری شده فقط دعا میکنم پاس شم بعضیاشم حتی پاس هم نمیشم😭

ریاضی نهایی رو کلیپ های استاد کرمی ببین عالیه

انقدر نمونه سوال حل میکنه دیگه میره تو حافظه ات

و خدا معجزه میکند !🌱💛

خب فقط که ساعت مطالعه ملاک نیستچجوری میخونی

کتابو میخونم بعد میرم نمونه سوال حل میکم کم کم ۵ سری بعد سر امتحان میبینم اصلا شبیه نمونه های سالای قبل نیست

مثلا همون عربی که یازدهم امتحان دادم ۱۹ شدم الان برا یازدهما انقدر سخت بود دیگه اون نمره رو مطمئا نمیتونستم بگیرم چون سوالاشونو نگاه کردم

💔💔 شاید تمرکز نداری یا استرس داری یا شب نمیخوابی یا بی دقتی و عجله میکنی یا روش مطالعت اشتباهه از ...

اخه میگم اگه روشم اشتباه بود پارسالم نهایی دادم چرا نمره هام خوب شد الان تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه خنگ شده باشم تازه اونموقع یادمه ریاضی ۲ فصل و کلا نخونده بودم شدم ۱۸.۵💔

کتابو میخونم بعد میرم نمونه سوال حل میکم کم کم ۵ سری بعد سر امتحان میبینم اصلا شبیه نمونه های سالای ...

وای اینو منم فهمیده بودم

چرا به جای اینکه سوالا رو راحت تر بدن سخت تر میدن

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember