2777
2789
عنوان

مشورت

27 بازدید | 3 پست

سلام خوبین خانما

معذرت میخام اصلا دلم نمیخاست چس ناله کنم ولی واقعا دلم گرفته...

من مادرم خیلی خیلی رفتاراش سرده و کلا مادری در حقم نکرد ی خواهرم دارم ک از دار دنیا اونم با من نداره خیلی حسودی میکنه و بدجنسه با اینکه زندگیش از من خیلی بهتره بخدا

چند وقت پیش خونه ی خواهرم بودیم بحث گذشته اومد شوهرم یکم گله گی کرد اونام زیاد گفتن از مادرم اینا بعد خواهرم رفته حرفا مارو گذاشته کف دست مادرم حالا با من سرده چند شب پیش نذری داشت شب کلی دعوتی ب من نگفت تا دختر عموم زنگ زد منم ناراحت شدم وقتی دید من فهمیدم چند دفعه زنگ زد منم نرفتم فردا شبش کاچی پخت گفت بیا کمکم منم قهر کردم نرفتم امشبم روضه دارن من روحمم خبر نداشت سرزده رفتم فهمیدم ازش دلخور شدم و گله کردم ک چ بدی در حقت کردم اینجور میکنی خیلی عادی جواب داد و منو مقصر کرد منم قهر کردم اومدم خونم بنظر شما چکنم

گاهی باید دیگران را از وجود خودمون محروم کنیم تا قدر بدونند

امشب همه همسایه ها و فامیل هستن خواهر جاریمم همسایه مامانمه مطمعنم مامانم پیششون بدگویی میکنه عادتشه ابروممیره ک نباشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امشب همه همسایه ها و فامیل هستن خواهر جاریمم همسایه مامانمه مطمعنم مامانم پیششون بدگویی میکنه عادتشه ...

هیچ وقت نگران بدگویی ها پشت سر و در زمان غیبتت نباش

من خودم هر گاه به شدت ناراحت باشم نمیرم و برام مهم نیست چی بگن حرفی بیان برسونند میگم همیشه سعی کنید حرف دو طرف رابشنوید