2777
2789
عنوان

بارداری

90 بازدید | 5 پست

خانوما من ۲۸ روزه پریود نشدم تو اقدام هستم بی بی چکم بعد ۱۵روز تاخیر منفی نشون داد از اون روز دیگه بیبی چک نزدم ممکنه باردار باشم ولی اون موقع هنوز زود بوده که منفی شده پس چرا پریود نمیشم و هیچ علائم پری ندارم من درد پریم خبلی شدیده همیشه خودم حس میکنم قبلس ولی الان نه اگر میشه کمکم کنید تازه ازدواج کردم سر در نمیارم

توی فردایی که نگرانشیم شاید نباشی پس کمی اروم بگیریم و زندگی🌱

گلم ببین حتی اگه باردار بوده باشی باید تا اون موقعی که تو گفتی دو هفته بعد آزمایشت مثبت میشد بیبی شکت مثبت میشد الان احتمالاً نه باردار نیستی اما شاید دارویی چیزی خوردی یا همون رابطه هم حتی محافظت نشده باعث میشه که تایم پریودی تغییر پیدا کنه

الان که اینجوری شدی برو یه دکتر زنان چکت کنه الکی تو خونه نشی خدایی نکرده مشکلی چیزی نباشه

خدای من خیلی بزرگه کافیه ازش بخوای خودش بهت میده😍😍😍😍😍

گلم ببین حتی اگه باردار بوده باشی باید تا اون موقعی که تو گفتی دو هفته بعد آزمایشت مثبت میشد بیبی شک ...

ممنونم عزیزدلم گفتم شاید بیبی چک اشتباه باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سرم اومده و الکی امیدوا شدم حتما بازم بی بی چک بده یا آزمایش بده چون حدیقل الان باید نشونه ی بار ...

اره درسته عزیزم باید برم پیش پزشک