2777
2789
عنوان

رویای صادقه

51 بازدید | 9 پست

بچه ها رویای صادقه دیدن یعنی چی؟ یعنی همونی که تو خواب دیدی یه روزی همونجوری عین همون تو بیداری اتفاق میفته وتعبیر میشه؟

کیا رویای صادقه دیدن تو بیداری اتفاق افتاد تعریف میکنین؟

خداااااااا 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رویای صادقه کلا فرق داره باخواب عادی.کیفیتش خیلی بالاست،واضحه.اتفاقاتش هم پشت سرهمه توخوال

خودت دیدی تا حالا؟

تو بیداری برات اتفاق اوفتاده عین همون؟

خداااااااا 💔

سه ماه قبل ازدواجم ، شخصی نورانی و خاص رو دیدم تو خواب، در واقعیت نمیدونستم همچین شخصی وجود داشته ... خودشو معرفی کرد و گفت با خواستگار بعدیت ازدواج میکنی. تو نت که گشتم ، دیدم واقعا وجود داشته اون شخص . واقعا هم با خواستگار بعدیم ازدواج کردم

سه ماه قبل ازدواجم ، شخصی نورانی و خاص رو دیدم تو خواب، در واقعیت نمیدونستم همچین شخصی وجود داشته .. ...

چه جالب!

به نظر خودت چه کارخوبی کردی اون شخص اومد تو خوابت؟

خداااااااا 💔

چه جالب!به نظر خودت چه کارخوبی کردی اون شخص اومد تو خوابت؟

نمیدونم ، اون موقع با شخصی در ارتباط بودم که مردد بودم و گیج... نمیدونستم به ازدواج ختم میشه یا نه.، ی خواستگار هم داشتم که همه راضی بودن جز خودم .... خیلی قرآن مبخوندم که برام روشن بشه آخرش کدوم میشه قسمتم. که تو خواب فهمیدم هیچ کدوم از اینا نیس

نمیدونم ، اون موقع با شخصی در ارتباط بودم که مردد بودم و گیج... نمیدونستم به ازدواج ختم میشه یا نه.، ...

میشه لطفا بگی به چه مدت و چه سوره و به چه تعدادی قرآن خوندی تا برات روشن شد شوهر آینده ات کیه؟

خداااااااا 💔