2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میریم نهایی میدیم

شبا از استرس کنکور و آینده خواب نمیریم

کتابو میجوییم میریم سر امتحان طراحا یجوری امسال سوال دادن که فقط باید فحششون بدی

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

توی ساحل زیبا، دارم آفتاب میگیرم و از آرامش و دیدن شادی جمعی و گهگاهی کارناوالهای باحالی که راه میفته لذت میبرم😐😐😐😐🫥

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

هیچی مامانم نمیذاره بخوابم ۷نهایت بیدارم کلی کار میذاره برعهدم انجام ندم غر میزنه کل روز

نهایت یه فیلم ببینم چند روز یکبار بیرونم از بس گرمه نمیشه رفت

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

همش خونه آنقدر وابسته شوهرمم صبح اول وقت باهم صبحانه میخوریم میریم کافه قهوه میخوریم بعد یه دور میزنیم اگه خرید بود با هم خرید میکنیم میایم خونه منم یکم استراحت میکنم دوش میگیرم و کارو میکنم نماز میخونم تا شوهرم بیاد

اومد ناهار میوه فیلم حرف میزنیم بعدش میره سرکار تا شب بیاد بازم غذا میخوریم میریم بیرون تا آخرشبم یکم فیلم ببینیم میوه خواب همین🥹😂

تااینجای کار مرغ و خروس های مامان بزرگ تو حیاط خونه اش بیشتر از من تفریح و گردش داشتن 🤌🏻

ولی همسر بیاد مرخصی انشاالله یه مسافرتی میریم

❌متاهلم درخواست ندید پدر نامعلوم های مادر همگانی❌