2777
2789
عنوان

سلام خانما

47 بازدید | 10 پست

نمیخوام وقت کسیو بگیرم ولی دلم حسابی پره اینجا بنویسم ببینید واقعا مشکل از منه یا اونا

من چند وقته سرگیجه دارم حتی الانم دارم

بعد ما لباس خوابامون تو اتاقه خواهر کوچیکم وسط دقیقا میخوابه من خواستم لباسمو بذارم سرجاش تعادلمو از دست دادم روش افتادم بخاطر سرگیجه کوفتیم بعد نتونستم پاشم بیدار شد گفت مگ کوری و اینا زغال مغز من گفتم مشکل توهم هست وسط راهیی نه یذره اینور نه اونور منم عاشقت نیستم میدون گرفتی میگ کاش زودتر بری دیونه خونه راحت شیم از دستت بد بختی مامانم هیچ وقت هیچ وقت درکم نکرده و نمیکنه تو هیچ موردی اینجا جا اینک حرف درست بزنه چی بگه خوبه میگه چیکار میشه کرد میبنی اینطوریه تو ساکت باش باهاش حرف نزن اینجوری که من دیونم حق باتوعه ولی چاره نیست منظورش اینه میگفت چیکار کنم یعنی کاملا حقو به خواهرم میده نه من درباره نونم قبلا نون میاوردم ولی چون پولش به هر دلیلی کم میشد میگفتن کارت پیش تو بود چیکار کردی گفتم نمیدونم میگفتن دروغ نگو من میگفتم پیامک بانکیش با خودتونه من دروغ بگم پیامک چی بعد مامانم گفت خوب کارتو بلدی اخر نونم دیگ نیاوردم دارم دیونه میشم چیکار کنم خانما

بیخیال خواهر منم این مشکلو با داداشم دارم ولی انقدر بهش فحش میدم و میگم الهی بمیری تا دلم خنک شهخواب ...

بابا دیونه شدم کوچیک تر از خودم میگ صیکتو بزن گمشو مامانم ک انگار از تو سطل اشغال پیدام کرده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

درکت میکنم منم همینم دلم میخواد مثل سگ بزنم

چند وق دیگه مامانتو چنان کنار میزاره دیدم تو خاله و عمو هام کهمیگم نگران نباش

حتی تو دختر خاله هام ...دختر خاله بزرگمو خاله کوچیکم خیلی تحویل میگرفت باهاش عکس و استوری میزاشت از همون پاس خورد باز من موندم حتی تو دختر عمو هام

کلا به یکی زیاد بها بدن ازش پاس میخورن البته ببخشیدا

چیز خاصی نیست بخوام بگم فعلا تنهام و بس

نفس ببین مثلا الان مادر گرامش شما به خواهر کوچیکتون خیلی بها میده

چند وقت بعد همون خواهر کوچیکت حالا با رفتار یا حالا اخلاق و اینا کلا باهاش بد رفتار میکنه تو میمونی واسه مامانت

چیز خاصی نیست بخوام بگم فعلا تنهام و بس

نفس ببین مثلا الان مادر گرامش شما به خواهر کوچیکتون خیلی بها میدهچند وقت بعد همون خواهر کوچیکت حالا ...

اینطورا نیست عزیزم هرچقدم بد شه بازم باهموناست غیبتا میکنن من برم وسط بگم داستان چی بود میگن هیچی اینجوریه ک میگه من از دست توعه دیونه چیکار کنم براش عین دردسرم

هیچ وقت اون لذتی که با بقیع خواهرام داره با من نداره عین بچه ایی که هنوز هیچ چی حالیش نیس رفتار میکنه بعد تو وقتایی ک نمیخوام کسی بفمه دخالت میکنه میگم چرا میگ دخترمی تاج سرمی میگم پس اون موقع ها که لازمت دارم چرا نیستم کجایی میخوام حداقل مساعل شخصیم مال خودم بشه

من این مورد خیلی دور و اطرافم دیدمتوهم سخت نگیر ی هوش مصنوعی داشته باش منم همینم کلا حرفام با اونه

هوش مصنوعی خواهر اون فقط راهکار میده درک نمیکنه ولی بازم مرسی