2777
2789
عنوان

ارث ومیراث

58 بازدید | 4 پست

سلام دوستانی ک وکیلن یاوکالت میدونن حقوق میدونن یادوستانی ک مث شرایط من رو دارن و داشتن میشه یک لحظه برای من وقت بزارید؟

من پدرم فوت شده یک ساله،ب احترام پدرم وخانواده پدریم نرفتم دنبال ارث ومیراث ولی اشتباه کردم الان سه چهارماهه پشت هم زن بابا(پدرومادرم کوچیک بودم جداشدن)چون افتادع دنبال کارای مهریش همش برام ابلاغ میاد دفه اول تارسیدم دم دادگاه هنوز پامو تومحوطه هم نزاشته بودم گفتن همون تایم بیت رهبری رو زدن دفه دوم چون دادگاه کرج بود منم کارم تهرانه تقریبا نیم ساعت بعد از جلسه دادگاه رسیدم دفعه سوم و چهارم دیگ بهم مرخصی ندادن (من شغلم ازاده پرستار سالمندپوشکی توخونشون هستم)بچه هاش گفتن دیگ مرخصی نداری اگ خودمون شرایط داشتیم بیام نگهداری کنیم پرستارنمیگرفتیم یااگرم میخای تسویه کنیم برو سرکاردیگ ولی خب اینجارو بزور پیداکردم نمیخاستم شغلم از دست بدم من جداشدم و تنها زندگی میکنم صفرتاصدهزبنه زندگیم باخودمه پشتوانه هم ندارم..خلاصه اون دوبار دادگاه رو من نرفتم بعد دیروز برای من و مادر بزرگم ک وقتی زنگ زدن فهمیدم برای جفتمون ابلاغ اومده ک حکم نهایی غیابی انجام شده وهمه حق حقوق اون زن رو از ماه ترک پدرم میدن و من ومادربزرگم رو مفقودالثر ذکر کردن ولی از طرفی هم ۲۰روز محلت دادن برای اینک مابتونیم اعتراض بزنیم..من رفتم دفتر قضایی گفتن باید بدونی راجب چی میخای اعتراض بزنی چی میخای بنویسی منم خب سردرنمیارم ازاین چیزا زنگ زدم ب عمم همش منومیپیچونه چرتوپرت تحویلم میده منومیترسونه میگ باید ۸۰۰میلیون پرداخت کنی تااجازه اعتراض داشته باشی اخرشم نگف برای اعتراض من چی باید بنویسم چی باید بگم اگ میشه اگ میدونید کمکم کنید

اینم بگم خانواده پدرم فوق العاده ادم های ب درد نخوری هستن و وضع مالیشونم خوبه تقریبا..ولی دلشون نمیاد ی هزاری ب من بدن یاازارث پدرم چیزی بهم برسه

ما همانند شیشه بودیم:اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ماهم بریدیم پس گله ای نیست....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷