2777
2789
عنوان

طلاق

186 بازدید | 12 پست

بنظرتون پسری که بچه طلاق باشه میلی به ازدواج داره؟یا ممکنه بخاطر تروما ازدواج نکنه؟اخه بنفر بود میگفت بچه های طلاق علاقه به ازدواج ندارن...اگر ازدواج کنن اخلاقشون چطوره؟دلیل طلاق خیانت

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه بچه های که در زمانه الان بزرگ شدن جوان شدن کاری ب طلاق پدرومادر ندارن مشکلی هم ندارند

وکیل نیستم ولی هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

اتفاقا خیلی خیلی میسنجن تا یه دختر ی پیدا کنن که از نظر اونا شرایطشونو داشته باشه و همیشه سعی در خوش ...

یعنی چی شرایطش رو داشته باشه

خانواده بروزی هستن

و مامان بابا باهم دوست بودن

ولی طلاق گرفتن

بنظرت یعنی خودش دنبال ازدواج سنتی میره یا مدرن و دوستی؟

نمیدونم ولی خیلیییییی تو فکره اتفاقا خیلی غصه میخوره

غصه نخورین نگران هم نباشین کلا شناخت اول مهم هست تا رسیدن ها

وکیل نیستم ولی هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

معلومه که علاقه داره!

ولی می تونه دچار اصطلاحا Mommy Issue یا Daddy Issue بشه.

با این حال میتونه به احساساتش غلبه پیدا کنه و بالغانه رفتار کنه.

Mommy Issue:
مربوط میشه به چالش های روانی و رفتاری در بزرگسالی، که بخاطر رابطه شخص با مادرش (یا خانمی که تکفلش رو به عهده داشته) شکل گرفته.

علل ایجاد:
* مادری که از نظر عاطفی از فرزندش دور یا غافل باشه
* داشتن مادر سلطه جو، کنترل کننده یا خفه کننده
* مادر خودشیفته یا کنترلگر
* مادری که حضور نداره یا رها کرده

علائم در بزرگسالی کسی که دچار این مساله بشه:
* با برقراری ارتباط عاطفی مشکل داره (ترس از کنترل شدن)
* دنبال پارتنری هست که مثل مادر بهش برسه (جایگزین مادر)
* ظرفیت پایین در تعارض ها یا با زبان قبول می کنه ولی عملش برعکسه
* احتیاج به استقلال افراطی (تا حس خفگی نداشته باشه)
* ترس از ناامید کردن خانم

Daddy Issue:
مربوط میشه به چالش های روانی یا رفتاری در بزرگسالی، که بخاطر رابطه شخص با پدرش (یا مردی که تکفلش رو به عهده داشته) شکل گرفته.

علل ایجاد:
* حضور نداشتن پدر (چه فیزیکی چه احساسی)
* پدر سوءاستفاده گر، غافل، انتقادی
* پدری که بصورت افراطی کنترلگر یا سختگیر باشه
* ترک شدن توسط پدر (با مرگ یا رها کردن)

علائم در بزرگسالی کسی که دچار این مساله بشه:
* بطور بی رویه به دنبال تایید شدن توسط مردها میره
* دچار ترس از رها شدن میشه یا می چسبه به طرف
* جذب مردان سن بالا میشه (بعنوان جایگزین پدر)
* مشکل در اعتماد به مردها
* رفتار سرکشانه یا پر ریسک با مردها
* عزت نفس پایین یا نیاز به دریافت اطمینان خاطر بصورت مداوم

یعنی چی شرایطش رو داشته باشهخانواده بروزی هستنو مامان بابا باهم دوست بودن ولی طلاق گرفتنبنظرت یعنی خ ...

نه عزیزم منظورم اینه هر کسی توی ذهنش یه معیار هایی داره برا ازدواج که اون معیار هارو تو کسی ببینه پیشنهاد ازدواج میده منظورم سنتی نیست عزیزم