2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

73 بازدید | 7 پست

من دبیرستانم به بدترین شکل ممکنه برام گذشت

همکلاسی های حسود خاله زنک

کادر مدرسه هزاران تهمت بهم زدن مث یه اشغال با من رفتار کردن من بعد از این جریانا افسردگی گرفتم حمله های عصبی منزوی شدم به خدا همین الان تمام بدنمو انگار دارن نیشگون میگیرن هیچوقت نمیبخشمشون میدونی بدتر از همه این بود که زنگ زدن به خانوادم هرحرفی هرتهمتی از دهنشون در اومد به من زدن و خانوادمم پشتمو نگرفتن نمیدونم چیکار کنم الان بعد ۳ سال ترمیم زدم اما هر بار میرم امتحان بدم همه شون تو اون حوزه ان و با دیدنشون واقعا حالم بد میشه همه امتحانا رو خراب کردم بااین اوضاع جایی قبول نمیشم باز باید بمونم تو خونه بابامم حرفای اونارو باور میکنه اما منی که دخترشمو نه بهم گفت تو خر نفهمی هیچی ام نمیشی دوست ندارم برم دیکه اونجا

دله من دریاییه چشمه زندون منه🌊🐚

دلم برا خودم میسوزه که انقد بی کس و تنهام که هرکی از راه رسید میتونه هر بلایی سرم بیاره هر چیزی بهم بگه کاش یه بابای خوب داشتم که دوستم داشت یعنی من به چه جرمی به کدوم گناه باید این حرفارو بشنوم این چجور معلمیه که میتونه انقد کثیف باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این روزا هم میگذره

اخه حق من نبود من مگه کاری کردم من مگه درسم ضعیف بود که بخوام به این روز بیفتم اون بیشرف بخاد همچین کارایی بامن بکنه بخدا نشستم تو خونه شب تاروزم گریه میکنم هر روز باید شاهد به یجا رسیدن خنگای دورم باشم اونوقت من ام بااین اوضاع باید همش ناراحت باشم گریه کنم سلامتیمو از دست دادم ایندم نابود شده اونم بخاطر یه مدیر و معاون یه مشت بدبخت حسود اگه عین دخترای دیگهبودم اگه کاری کرده بودم دلم نمیسوخت میگفتم حقمه اما منه بدبخت همش دغدغه م درسو نمره ۲۰بود حالا انقد حالم بد میشه بعضی وقتا که مجبورن ببرنم بیمارستان چرا باید این اتفاق ها فقط برا من بیفته

💔💔💔🙂شرایط سختیه درک میکنم

ولی الان به این فک نکن که چرا من چرا این اتفاقا برا من بیفته چرا باهام اینجورین یا ازین فکرا

الان تمام تمرکزوتو بذار روی هدف و درس خوندنت که بتونی مستقل شی

درمورد دبیرستان و ادماشم که ...متاسفانه دبیرستان همیشه همچین جای مضخرفی بوده و هست و من خودمم ازش متنفرم

اونا که هیچ جایی تو زندگی تو ندارن پس نگران حرفاشونم نباش..نذار روت تاثیر بذارن

ببین دختر جون الان تنها راهی که پیش روته مستقل شدن و درس خوندنه...بعدش که دستت تو جیب خودت بود یه زندگی جدیدو میتونی بسازی که هیشکی حق حرف زدن بیخودی نداشته باشه

به هرحال نگران نباش امیدوار باش و تلاشتو بکن که اینام زودی میگذره

اجازه نده روت تاثیر منفی زیادی بذاره

🙂🙂🌷✨☘️