2777
2789
عنوان

گل گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 22 پست
چی بگممم که خودستایی نباشه؟اره خیلی قشنگم البته به لطف جراحی بینی و روتین پوست و سالن رفتن مدام و ای ...

عزیزم من 19 سالمه

قدم بلنده توپرم پوستم روشنه چشمامم سبز ابیه

خانواده بااصالت و ثروتمندی دارم

خیلی خوش اخلاق و مهربونم

البته تعریف از خود نباشه دیگران میگن

بنظرت منو کیس خوبی میینه؟

اون پزشک میخونه

هر حا حس شیشم دیدین منو تگ کنید🥹کاربری دست دو نفره

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دوست پسرته؟

داریم اشنا میشیم

یه بار بلاکش کردم سر یچیزی دوباره انبلاکش کردم خودش اومد سراغم

اره با هم صحبت میکنیم

عزیزم من 19 سالمه قدم بلنده توپرم پوستم روشنه چشمامم سبز ابیه خانواده بااصالت و ثروتمندی دارم خیلی خ ...

هیچکس نمیتونه از الان بگه اون تو رو کیس ازدواج میبینه یا نه. پزشکا هم آدمن و هر کسی سلیقه و معیارهای خودش رو داره. اگه ازت خوشش بیاد و از نظر شخصیت، اخلاق و شرایط با هم تناسب داشته باشید، چرا که نه؟

فقط صرف اینکه پزشکه از بقیه معیارات کوتاه نیا، خودت رو کمتر نبین و زیادی هم بهش وابسته نشو.

آروم پیش برو و عجله نکن. بذار با رفتار و عملکردش نشون بده واقعا نیتش جدیه یا نه

هیچکس نمیتونه از الان بگه اون تو رو کیس ازدواج میبینه یا نه. پزشکا هم آدمن و هر کسی سلیقه و معیارهای ...

نه صرف اینکه پزشک دوسش ندارم منتظرم شناختم ازش بیشتر بشه ببینم چجور ادمیه اصن

دیشب راجب نمره و دانشگاه داشتیم حرف میزدیم (من یه رشته دیگه میخونم خارج از کادر درمان) بعد یهو گفت درس چیه مهم زیباییه😂😂

بعد این به خواهر داره باز پزشکی میخونه پدر مادرشم باسوادن

میگم اگه یه روزیم بخواد منو بگیره ممکنه مخالفت کنن بگن با همکار خودت ازدواج کن

نه صرف اینکه پزشک دوسش ندارم منتظرم شناختم ازش بیشتر بشه ببینم چجور ادمیه اصن دیشب راجب نمره و دانشگ ...

درمورد منم همچین حرفی زدن ک اره همکار میگرفتی و البته ما مشکلات خیلی بیشتری داشتیم ک درمورد اونا هم مخالف بودن

ولی تهش شوهرم گفت من انتخابم همینه و تمام

دیگه اونا هم کوتاه اومدن

اگ پسره بخوادت خانوادش مخالف باشن یا ن میاد جلو

درمورد منم همچین حرفی زدن ک اره همکار میگرفتی و البته ما مشکلات خیلی بیشتری داشتیم ک درمورد اونا هم ...

ببخشید وقتتونو گرفتم

شماسیاست داشتین تو رابطه؟

خودش از اول قصدش جدی بود یا کم کم جدی شد؟

شما چجوری رفتار میکردین؟

ببخشید وقتتونو گرفتم شماسیاست داشتین تو رابطه؟خودش از اول قصدش جدی بود یا کم کم جدی شد؟شما چجوری رفت ...

سیاست که نه، ولی خودمو دست بالا میدونستم. انقدررر پیگیرم شد و من ناز میکردم؛ البته بیشتر از اون مدل «با دست پس زدن، با پا پیش کشیدن».

ما سه سال با هم بودیم، ولی از همون روزهای اول بهش گفتم که من فقط رابطهای میخوام که اگه مناسب هم بودیم، تهش ازدواج باشه.

خودشم واقعا خیلی جدی و پیگیر بود. راستش من اصلاً از اون مدل دخترهایی نبودم که بخوان طرف رو وابسته خودشون کنن یا بازی دربیارن؛ حتی میشه گفت اذیتش هم میکردم و بداخلاق بودم. در واقع، پیگیریش بیشتر از شخصیت خودش میاومد، نه از سیاست من

سیاست که نه، ولی خودمو دست بالا میدونستم. انقدررر پیگیرم شد و من ناز میکردم؛ البته بیشتر از اون مدل ...

مرسی که وقت گذاشتین

خوشبخت بشین الهی عزیزم❤️

برای منم دعا کن