من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🎀تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه
یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫
من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🎀تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه
عزیزم شما نوشتبن تو امضاتون دانشجوی پزشکی هستین دیدین اطرافتون پزشک با به خانوم از رشته های غیر کادر ...
عزیزم متوجه متن تاپیک نشدم یعنی اینکه خودمون گل بخریم برای طرف یا طرف بخره واسمون؟من گزینه اول که کل خزیدن برای پسر هست و اصلا نیستم ولی دومی که اون بخره و موافقم
اره عزیزدلم اصلا ربطی نداره قربونت برم من رفیقم پرستاره با یه کارگر که دوازده سال از خودش بزرگتره ازدواج کرد چون رلش بود و دوسش داشت