2777
2789
عنوان

بارداری

128 بازدید | 16 پست

سلام...

امروز غروب میخواستم برم آشپزخونه یه لحظه حس کردم یه چیز تیز رفت توی پام😣بعد که نگاه کردم هیچی نبود و خون هم از پام نیومد،اما تا چند لحظه میسوخت...

الان نگرانم نکنه خورده شیشه باشه و وارد خونم بشه خدایی نکرده...😢بچه ها نگران بچمم...😢😢😢چیکار کنم؟؟توروخدا مسخرم نکنید دست خودم نیست...علائم اینکه خورده شیشه داخل پا بره چیه؟؟؟؟چیجوری مطمئن بشم چیزی نیست؟؟؟؟؟کسی تجربه ای داره؟؟؟؟؟؟

🌸خدایا شکرت🌸

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سیاه شد؟ دست میزنی درد میکنه؟

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
نه عزیزم،سیاه نشده فقط میسوزه گاهی،ولی نمیدونم کجاست دقیقا😏

الکی نگران نشو پس

چیزی نیس

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

اگر چیزی میرفت تو پات نمیتونستی پاتو بذاری روی زمین... و اینکه یه قطره خون میومد لااقل...

چیزی رفته زیر پات و درد گرفته جاش آزرده شده,نگران نباش

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

اگر چیزی میرفت تو پات نمیتونستی پاتو بذاری روی زمین... و اینکه یه قطره خون میومد لااقل... چیزی رفته ...

آره عزیزم،خداروشکر پامو میتونم روی زمین بذارم و راه برم

🌸خدایا شکرت🌸
آره عزیزم،خداروشکر پامو میتونم روی زمین بذارم و راه برم

پس خیالت راحت. من یه بار یه ذره چوب تیز و کوچیک رفت تو پام, اصلا هم دیده نمیشد به آسونی,و واقعا نمیتونستم پامو زمین بذارم, سر اخر با شوهرم با پَنس و چراغ قوه افتادیم به جونش(پامو میگم😁) و از توی پوستم کشیدش بیرون

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)