2777
2789
عنوان

تولدددد😭😭😭💔

389 بازدید | 35 پست

بخدا ما تو زندگی خودمون موندیم

بعد یکساله تو یه اکیپی هستم هر ماه تولد یکی هست

اینام میخان بگیرن تولد همش کادو و فلان این ماه تولد یکیشونه

ماه دیگه تولد ۲ تاشونه با من ۳تا چه مسخره بازییه

یعنی هرماه تولد اصلا خوشمنمیاد هر ماه هرماه

خو آدم پول نداره همش فکر کادو همچیم گرون شده🫤💔

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چه اکیپ سمی ..عزیزم اکیپتو عوض کن ...اگر نمیتونی باهاشون همراه باشی و مثل اونا باشی ..پس از اکیپ بیا بیرون

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر..

چه اکیپ سمی ..عزیزم اکیپتو عوض کن ...اگر نمیتونی باهاشون همراه باشی و مثل اونا باشی ..پس از اکیپ بیا ...

لاستیک نیست که عوض کنیم

باهم تو یه کلاسیم تو مدرسه خلاصه که این ماهی حسابی دستمون خالیه همچیم گرون

وایییی خو پیام میدن به آدم میان باهات هماهنگ میکنناز یه تولد در رفتم گفتمرفتم شهرستان الان تا گفتم ب ...

چي بگم اخه. من اصولا خودم خوشم نمياد از اين جمع ها و كارا.

مخصوصا الان كه همه چي گرونه.

ديگه هرجور خودت صلاح ميدوني از زيرش در رو😂

اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست. اگر سوال شرعي داري حتما زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

بنظرم خیلی خوبه به هم کادو بدیمولی خب من شرایط مالیم خوب نیس شاغلم نیستم نزدیک تولدشون که میشهخیلی ن ...

منم همینم الان وضعیت مالی خوب نیست

بعد این میخاد به دو نفرم کادو بدیم یعنی تولد دو نفر باهم 😭💔

چي بگم اخه. من اصولا خودم خوشم نمياد از اين جمع ها و كارا. مخصوصا الان كه همه چي گرونه. ديگه هرجور خ ...

آخه میخان تولد دوتاشون با هم بگیرن بعنی دوتا کادووو

خیلی سختههه والا من خودم تولد به خودمم نمیگیرم

لاستیک نیست که عوض کنیمباهم تو یه کلاسیم تو مدرسه خلاصه که این ماهی حسابی دستمون خالیه همچیم گرون

خوب والا چی بگم ..بهتر نیست همتون پولاتونو رو هم بگذارید یه کادو واسه هرکسی تولدشه بخرید ..نه جدا جدا ...

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر..