2777
2789
عنوان

دوسش دارم

83 بازدید | 3 پست

خیانت کرد تو همه نداریاش باهاش بودم حتی دیپلم نداشت باهاش ازدواج کردم هیچی نداشت چهار سال تو عقد بودیم جنگیدم براش من تک دختر از یک خانواده متوسط به بالا بدون طلا ساده با وسایل خیلی ساده رفتم سر خونه زندگیم جزوه هاشو مینوشتم پاس کنه صد خورده گرم طلا دادم که خونه بخریم بیشتر شو بابام داد شد نصف نصف هشت سال مجانی نشست خونه بابام جنس ارزون بودم سه ماه نیستش با یک بچه دوساله و... میخوام فراموشش کنم بگید چطور خیلی خیلی خیلی دوستش دارم دلم تنگ میشه براش اصن با اون همه بدی به چشام نمیاد بدی هاش خیلی بلا سرم آورده بعد رفتنش پامو به دادگاه باز کرده و... میخوام انتقام بگیرم فقط نمیدونم چرا نی نی سایت م خرابه سوال پرسیدید باز نگاه کنید نمیتونم رو پیام ری پلای کنم فقط میتونم جواب بدم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نمیدونم کجاست وکیلش میگه تهران خودشم می گه تهرانم ولی همسایه ها مادرش میگن هفته ای یک بار با موتور میاد سر رسوا شدن خیانت حالا کرده بود یا نه دعوا مون شد کشید به خانوادش