2777
2789
عنوان

بدبخت

248 بازدید | 4 پست

سلام داغونم از بی عرضگی بابام.از بچکی تو خونه شریکی زندگی کردیم اخر سر موقعی که ۱۳سالم بود عموهام اب خونمون رو قطع کردن باید از این خونه برین اونم چه خونه ای نه حموم داشت نه اشپزخونه. یه ایگرمکن داشتیم و زیرزمین نصبش کرده بودیم توحوض حموم میکردیم .اخر سر با وساطت این و اون ابمونو باز کردن بعد ۱۶سال ما رو گول زدن میخایم بفروشیم ما رو انداختم بیرون مستاجر شدیم بهترین خاستگارامونو تو سن ۲۲ ۲۳ ۲۴ سالگی‌به خاطر خونمون و نداشتم جهیزیه رد کردیم الان من‌سی سالمه خواهرم ۳۲هر دو مجردیم اخر سر من استخدام شدم سه ساله سر کار میرم بالاخره یه اپارتمان خریدم با کلی وام که اگه وامارو بدم سیصد هزار تومن سر ماه برام میمونه که بریم توش زندگی‌کنیم . انقد قصه میخورم سنمون رفت بالا همین‌پارسال دو تا خاستگار داشتم وقتی فهمیدن مستاجریم رفتن پشت سرشونو نگاه نکردن. تمام همسن و سالام ازدواج کردن منو خواهرم موندیم علی رغم‌اینکه قیافه هامون بد نیست. خدا خودش بهمون رحم کنه. تورو خدا وقتی شرایطشو ندارین بچه نیارید  بچه چه گناهی کرده پاسوز پدر مادر بشه.

خوب بهتر خواستگاری که بخاطر خونه و ماشین زن بیاد جلو باید روش ...کرد شما هم انقدر غصه نخور خواستگار ندارمو اینا مردا هیچ پخی نیستن اونایی که شوهر کردن حالا چ گلی زدن ب سر زناشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربون دلت بشم الهی

غصه نخورین خدای شمام بزرگه 

ملت ما یه عدشون بسیار بیشعور هستن و اخرم یه عروسای لجاره ایی قسمتون میشه بیا و ببین!

بالاخره اونی که باید بیاد میاد کسی که امکان اومدن زنده نگه میداره...

واقعا از  این پست ناراحت تر شدم!

اخه بابا بفهمید شخصیت شعور اینا مهمه نه متراژخونه و...

کی این افکار خراب شده ی عده میخاد درست بشه بابا پیر شدیم رفت ترو به قران اگر مسلمونید درست فکر کنید لا اقل واگرنه بگید اتئیست هستین ادم توقع نکنه بفعمید!

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

عزیزم خدا بهت صبر بده مطمعن باش هنوز کسی که لیاقتتا داشته باشه پیدا نشده . ایمان داشته باش مطمعنا دعای پدرو مادرپشتت هست .  انشالله خوشبخت میشین هر سر بالایی سر زیری هم داره . پس ناشکری نکن گلم‌خانوادت هم نمیدونستن ک‌اینطور میشه زندگیشون اونها هم گناهی ندارن . از خدا بخواه . همه چی درست میشه