2777
2789

خودت

سوره بقره بذار پخش شه تو خونه

روزي يه حزب قران بخون

نماز اول وقت هم فراموش نشه

اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست. اگر سوال شرعي داري حتما زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هیچ وقت پیشه دعا نویس و رمال و اینجور ادما نرو حتی اگه به قول معروف رحمانی باشه...گناهش انقدر زیاده که زندگیت خراب میشه...خودت بشین قران بخون و هر روز زیارت عاشورا بخون

میشه برام دعا کنید زودتر به حاجتم برسم یه صلوات یا هر سوره ای که دلتون میخواد بخونید برام...انشالله خودتون هم به همه ی حاجت هاتون برسید

خیلی مهمه که کسی که میرید پیشش معتبر و کاربلد باشه وگرنه دچار مشکلات بزرگتری میشید
از من میشنوی که نرو
خودت قران بخون و غسل کن و

مرد ستیز نیستم چرا که مدتهاست مردی در خور ستیز ندیده ام

خودتسوره بقره بذار پخش شه تو خونهروزي يه حزب قران بخوننماز اول وقت هم فراموش نشه

من حرف شمارو قبول دارم

سوره کمک کنندست

ولی بهتره تکویر بخونه یا از خدا بخواد جای طلسم و جادو بهش نشون داده باشه

اینجوری میتونه بره اون مکان اون طلسم فیزیکی رو برداره از بین ببره

چون اگه دفنی باشه قران خالی جوابگو نیست

رفتن پیش دعانویس هم کار درستی نیست

کاش افراد روحانی درستی بودن که با چشم سوم یا حالا یچیزی کمک میکردن نمونش ایت الله بهجت که فوت شدن

من حرف شمارو قبول دارمسوره کمک کنندستولی بهتره تکویر بخونه یا از خدا بخواد جای طلسم و جادو بهش نشون ...

کاش هیچوقت سختی که من کشیدم رو تجربه نکنید مادرمم به خاطر زندگی من ناراحته عذاب میکشه

من حرف شمارو قبول دارمسوره کمک کنندستولی بهتره تکویر بخونه یا از خدا بخواد جای طلسم و جادو بهش نشون ...

ممنون از نظرت عزيزم

من درمورد سوره خاصي نشنيدم جز بقره.

و اينكه گفتم روزي به حزب قران چون از عالم درستي شنيدم كه خوندن هرروز قران در حد روزي يه خزب هر بلا و طلسم و دعاي رو باطل ميكنه

البته ميتونه واسه كمك بيشتر به حرم امام رضا هم زنگ بزنه قسمت سوالات شرعيش.

تو امضام شمارش هست

اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست. اگر سوال شرعي داري حتما زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

دیگه چقدر بخونم؟؟؟

تا ابد قران بخون ولی سمت دعا نویس نرو توروخدا...شرایط زندگیت بدتر میشه

میشه برام دعا کنید زودتر به حاجتم برسم یه صلوات یا هر سوره ای که دلتون میخواد بخونید برام...انشالله خودتون هم به همه ی حاجت هاتون برسید

کاش هیچوقت سختی که من کشیدم رو تجربه نکنید مادرمم به خاطر زندگی من ناراحته عذاب میکشه

حقیقتا منم طلسمم دو ساله قران خوندم برای ابطال

جواب میده ولی قطع میکنم دوباره همون اش و همون کاسه

متاسفانه به دعانویسا هم اعتمادی نیست بدتر خراب میکنن

مرگ هم زیباست میگن معتبره خودمم بعد امتحانا شاید رفتم دیگه باید ترسمو بذارم کنار🫠

دیگه چقدر بخونم؟؟؟

هر روز بعد از نماز يوميت بخون. وقتي نميگيره

ولي دعا نويس كار ادم رو خراب ميكنه. از خدا بايد بخوايي نه جن و موكل.

پيش دعانويس رفتن گناه كبيرس