2777
2789
عنوان

یک سوال

131 بازدید | 13 پست

یه سوال ، دوست دارم نظر همه رو صادقانه بدونم .

من خودم پسرم . وقتی بحث بعضی از ، دقت کنید ، نگفتم همه ، گفتم بعضی از ، دخترا ی بالای سی سال میشه ، من خودم یه چیزی میاد تو ذهنم .

ببینید همه ما میدونیم که دخترا از همون سن 18 19 سالگی ، براشون خواستگار میاد ، خب خیلی ها هم توی همون بازه 22 تا 25 27 سالگی ازدواج میکنند.

من گاهی حس میکنم بعضی از دخترا که تا سی سالگی مجرد موندن ، مثل اکثریت دخترا زمانی که سنش کوچکتر بوده ، دنبال یه پسر بوده که از نظر خودش ، همه چیز تمام باشه ، ظاهر قد پول اخلاق تحصیلات و...، اما به هر دلیلی اون پسره نیومده تو زندگی ش و حالا اگه حاضر بشه ازدواج کنه یعنی به پسری کمتر ازونچه که قبلاً دنبالش بود ، رضایت بده ، ازدواجش دلی نیست ، یعنی ممکنه بعد ازدواج ، همیشه شوهر ش رو با اون مرد رویایی ش توی ذهنش مقایسه کنه و در نتیجه هیچ وقت اون عشق و محبت و اون رابطه عاشقانه ای که باید بینشون شکل بکیره ، به وجود نیاد.

اینجا این رو بگم بازم که منظور من ، این نیست که همه دخترای بالای سی اینجوری هستن ، گفتم بعضی .

من در خود فامیل یا آشنایان ، همچنین مواردی رو میبینم . دختری که زمانی که سنش پایینتر بوده ، کلی خواستگار داشته ، اما همه رو رد کرده هر کدوم به دلیلی ، یکی پول داشته اما تحصیلات نداشته ، یکی تحصیلات داشته اما مثال ظاهرش رو خوشش نیومده و...و حالا که سنش به سی و خورده ای رسیده ، میخواد زن پسری بشه که از همون خواستگارهای قبلی ش پایین تره .

حس میکنم اون پسره شاید هرگز مزه یه رابطه عاشقانه رو تجربه نکنه ، چون اون دختر ، همیشه تو ذهنش اون رو با اون مرد رویایی ش مقایسه میکنه .

نظر شما چیه ؟

هر کس مختار زندگی خودشه

(چه مردی که تا 40/50 ازدواج نکنه

چه زنش)

یه روز میگم بیا سختی های زندگی رو فراموش کنیم و بهش به چشم یه فرصت نگاه کنیم. دوباره فردا میشه و میگم نع ، زندگی تخمیه این حرفا چیهههه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مخالفمهمه که دنبال مرد رویاها ننشستندیه عده دنبال پیشرفت شخصی و اهداف خودشون رفتنیا یه عده قصد ازدوا ...

افرین دقیقا

یه روز میگم بیا سختی های زندگی رو فراموش کنیم و بهش به چشم یه فرصت نگاه کنیم. دوباره فردا میشه و میگم نع ، زندگی تخمیه این حرفا چیهههه

ممکنه بستگی به ادمش داره و دلیلش شما که نمیدونی شایدم واقعا خوشش اومده از طرف بنظرم بیشتر از همچی به دل نشستن مهمه دخترا وقتی یکی بدلشون باشه دیگه هیچی براشون مهم نیست من خودم خواستگتر ندارم ولی دارم دوستایی که کلی خاستگار داشتن و اخرش دست گذاشتن روی یکی که از بیرون تعجب برنگیزه انتخابش واسه ما ولی خودش راضیه اونیم که مثل من خواستگار نداره شاید اگر بخواهد ازدواج کند دیگه میشه اجبار چون حق انتخابی نداشته هنون یکی بوده

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

ببحث اصلا این نبود ،

چرا

من خیلی کوتاه گفتم داخل یه جمله

یک کاربری اینجا کامل گفت

@من_مرد_تهنای_شب_ام

مخالفمهمه که دنبال مرد رویاها ننشستندیه عده دنبال پیشرفت شخصی و اهداف خودشون رفتنیا یه عده قصد ازدوا ...

شما منظورم رو خوب متوجه نشدید ، منظورم اون عده بود که دنبال مرد همه چی تمام بودن به این خاطر همه قبلی ها رو زد کردن ، کاری با اونی که اصلا نخواسته ازدواج کنه یا دنبال درس و پیشرفت بوده ، ندارم

خیلی وقتا اصلا قضیه آدم قبلی و ازدواج نیست .خیلیا پیشرفت فردی رو تو اولویت میبینن اصلا قصد ازدواج ندارنخودشون با خودشون بیشتر حال میکنن و حاضر نیستن تن به ازدواج و درگیریایی که داره بدن برا همین مجرد موندن رو انتخاب میکنن.یکی کات میکنه تازه سرعقل میادو تصمیم میگیره ازدواج نکنه

ممکنه بستگی به ادمش داره و دلیلش شما که نمیدونی شایدم واقعا خوشش اومده از طرف بنظرم بیشتر از همچی به ...

ببه نظرم اونی هم که کلی خواستگار داشته و رد کرده ، حالا به یکی کمتر از قبلی ها راضی شده ، اون دلی نیست ، یه نوع اجبار

ببه نظرم اونی هم که کلی خواستگار داشته و رد کرده ، حالا به یکی کمتر از قبلی ها راضی شده ، اون دلی نی ...

فکر نمیکنم چون خواستگار داشته و بینشون انتخاب کرده اینطور نبوده که یکفاصله زیادی بگذره و کسی خواهانش نباشه

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛