2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فردا زبان یازدهم دارم

منم هیچی نخوندم کلا بجز درس یک که قبلا دوبار خوندمش درس ۲و۳ رو هیچ نخوندم جزوه و ترجمه هم ندارم

و الان تازه دارم میخونم😭 اول یه دور درسو میخونم بعد فیلم گرامرشونو امیدوارم نیوفتم

کتاب گام به گام از تو اینترنت دانلود کنید بشینید بخونید هر کتاب گام به گامی اولش لغات مهم داره اونارو حفظ کنید خلاصه گرامر هر درسم بخونید

اگر گام به گام خلاصه گرامر نداشت تو گوگل بزنید جزوه گرامر دوازدهم یا یازدهم براتون میاره

دو تا لیسنینگ میاد تو امتحان یکی از خود کتاب یکی خارج کتاب خارج کتابم خیلی لغاتش عجیب و غریب نیست با دقت گوش بدید میتونید جواب بدید لیسنینگ داخل کتابم یا از قسمت لیسنینگ یکی از درس ها میاد یا از وات یو لرند اخر هر درس تو گوگل بزنید ترجمه لیسنیگ های زبان مثلا یازدهم یا دوازدهم براتون میاره یک بار دو بار فایل صوتی رو گوش بدید گوشتون بهش عادت بکنه بعدش ترجمه و لغات مهمش رو حفظ کنید

وقت کردید حتما یه دو سه سری نمونه سوالم حل کنید خیلی خوبه اگر وقتتون کمه حتما برای گرامر یه چند سری نمونه سوال حل کنید دستتون راه بیفته

فقط فرمول حفظ کردن کافی نیست تو گرامر