2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید

80 بازدید | 12 پست

سیسا من عاشق دوست پسرم میخواد ازدواج کنیم ولی مهریه عندلمسلطه میگ بندازم میترسم از خونه اینا بندازم بیرون الانم باهم را......بط. داریم خیلیم خوبیم ولی باز میترسم چکار کنم خانوادش نمیذارن میگن ما میخایم پنج شیش میلیارد خرج کنیم آخرم دختره بره هه چکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهريه رو به توافق برسيد

ولي خب تا محرم نيستيد چرا رابطه داريد؟

هم گناه داريد انجام ميديد هم ممكنه ولت كنه و بره

اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست. اگر سوال شرعي داري حتما زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

التماسم میکنه برا ازدواج اون روز میگفت خاک بر سر من که انقد التماس میکنم بشی خانوم خونم

توام گولشو خوردی؟🤣

«بزرگ میشی یادت میره » اما با بزرگ شدن فراموش نکردم فقط بهتر از قبل درک کردم !️

مهريه رو به توافق برسيدولي خب تا محرم نيستيد چرا رابطه داريد؟هم گناه داريد انجام ميديد هم ممكنه ولت ...

میترسه. مادرش ترسوندششششش میگ از کجا معلوم دو روز دیگ نره ما بهترین کارارو کنیم ولت کنه بره نمیدونم چکار کنم

میترسه. مادرش ترسوندششششش میگ از کجا معلوم دو روز دیگ نره ما بهترین کارارو کنیم ولت کنه بره نمیدونم ...

پس تو انتخاب طرفت بايد بيشتر دقت كني.

و رابطه رو بذاري كنار

اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست. اگر سوال شرعي داري حتما زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

همون مادرشوهر تو رو بعدا ب طلاق میکشونه ببین کی گفتم

میگفت من میخام شیش هفت تومن هزینه کنم یک مراسمی میگیرم همه انگشت به دهن بمونن برات توهم مهریه عندالمستطه بنداز فقط اینا باشن خانوادت نگن بی خانوادس