2777
2789

بلند بلند اصلا یجوریه با چادر همون تا زانو باشه بهتره

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیراهن یا عبای بلندو جایگزین چادر کن

مانتو عبایی دوست ندارم ولی مانتو پیراهنی میخوام بگیرم دوست ندارم ساق پام معلوم باشه با اینکه زیرش ساپورت یا جوراب شلواری می پوشم گفتم برای بعضی جاها چادر بزنم برای بعضی جاها نزنم ولی نمی دونم با چادر خوب میشه یا نه ؟قدم بلنده یکم توپرم

اخه مانتو به اوون بلندی تا نوک پا چادرم روش

واقعا چطور میشه رااه رفت یا نیوفتاد خطرناک نیست هی زیر پا نمیمونه

حواست به چادر باشه حوایت به مانتوی تا نوک انگشت پا باشه

اصلا دوتارو چطور میشه گرفت بلند کرد

من یه بار اینطوری پوشیدم واقعا تو راه پله راه رفتن که سخت بود

بابا زیرش یه چیزی در حد زانوهم باشه خوبه راحت ادم راه بره

خود چادر که گرفتنش سخت هست حالا زیرشم یدونه بلندددد که خیلی سخته

البته که نظر منه و چیزی که تجربه کردم

مانتو عبایی دوست ندارم ولی مانتو پیراهنی میخوام بگیرم دوست ندارم ساق پام معلوم باشه با اینکه زیرش سا ...

همون مانتوی بلند بگیر و با جای چادر بپوش

دیده نمیشه ولی واسه خودت سخته ی دونه اون و ی دونه چادر

نی نی یار جان مادرت نترکون دیگه شماره ندارم ؛ کاربر قدیمی

وای آره خیلییی قشنگه

مخصوصا عبا زیر چادر

من همیشه میپوشم هم تابستون هم زمستون

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌ زیر ۲۲ سال به هیچ وجه تو تاپیک های من شرکت نکنه و منو ریپلای نکنه من تو گوشیم بازی ندارم خاله 😉

نه عزیز، انقدر بلند نمیپوشم

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻