2777
2789
عنوان

خجالت میکشم

190 بازدید | 15 پست

روی سرم غده چربی دارم.خجالت میکشم برم ارایشگاه واسه کراتین یا رنگ مو و... از طرفی میترسم برم برش دارم چون میگن اگر برداری تعدادش زیاد تر میشه ولی کلا چیز خطرناکی نیست و ارثیه. بنظرتون چیکار کنم

پسرم دنیامه

از اون حالتا که برجسته اس کمی ؟فکر کنم همه داریم مال مم کمی بزرگ همسرم ریز .خجالت چیه برو

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

برجسته و سفته

هااا همونه .

من بارها رفتم هیچکسم چیزی نگفته .برو .

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

مشکلی نداره برو کارتو انجام بده چطوره مثلا ؟ بزرگه کجاشه معلومه و ضایعه

تقریبا پشت سرهم الان که موهام پره دیده نمیشه اصلا فقط لمس میشه

از یک فندق کوچیکتر مثلاً اندازش

پسرم دنیامه
واسه من یکم برجسته تره

میگم دیگه نهایتا تو شونه زدن معلوم کنه .فکر کردی اولین نفری جانم

اینقد دیدن .نهایتا بپرسن جرم نکردی که بگو همیشه بوده هست خواهد بود

مرسی عزیزم آرومم کردی🙏💗

💟🫂