2777
2789
عنوان

دوس پسر مریض

147 بازدید | 15 پست

بچه ها من شش هفت ماه با یه پسری حرف میزدم از اولش پرسید خط قرمزت چیه من گفتم رابطه جنسی و اینا رو موافق نیستم تو رابطه اونم قبول کرد گفت باشه فشار نمیارم طبق حرفاش قصدش رابطه جدی و ازدواج بود ولی بعد دو هفته پیش که قهر کردیم دعوامون شد گفت من به روت نمیاوردم ولی از الان رابطه میخوام اگه موافقین ادامه بدیم اگه نه هم کات کنیم 😕 من جوونمو نیاز دارم و نمیخوام برم دنبال دو نفر دیگه میخوام همه کار و با دوس دختر خودم انجام بدم و از این چرت و پرتا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره ک....... ننش ...بگو منم عروسک جنسی تو نیستم بیای شهوتتو رو من خالی کنی .بعدم بری سراغ یه دختر دیگه

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

نیاز داری بگو زن بگیر نمیتونی زن بگیری پس خفه کن نیازت رو

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

برین ده نش

لاشی اگه دو بار بات خوابید

آنچنان حرفایی بهت میزنه ک تو خوابتم نمیشنیدی گول ننه من غریبم بازیاش رو نخور

الان سر خوابیدن با تو با دوستاش شرط بسته

شما از خدا بخواه سلامتی کوچولوم رو ب من گوش نمیده میگه گناهکاری ....

یک وقت اشتباه نکنی قبول کنی کات کن و فرار کن

خود استارتر با توجه به تاپیک های قبلیش رابطه داشته .🤧🤧🫠🫠🫠

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

ببین من خودم پسر هستم... بنظرم بگو جوان هستی و نیاز داری برو ازدواج کن...

اون خط قرمز هم که اول قبول کرده الکی بوده... گفته کم کم وابسته میشه و مجاب میشه برای رابطه جنسی... قول ازدواج هم دروغه

قطعااااااااا کات کن. قطعاااااا قیدشو بزن. یک درصد هم شک نکن بهت قول میدم. چون من وصعیت و شرایط تورو داشتم. برادر من با انواع و اقسام مردها و پسرها رفت و امد داره و از ۱۰متری میفهمه یارو چجور ادمیه و بهم همیشه میگه وقتی یکی برگشت تو رابطه اسم و درخواست رابطه جنسی اورد صد درصد ادم ازدواج نیست!

من این مشکلو داشتم بعد اینکه به طرف از سر نادانی د و وابستگی و اینا بهش اوکی دادم اتفاقا رابطه عاطفیمون بدتر شد و سرد تر شد حتی. چون به هدفش رسیده بود. حواستو جمع کن ساده نباش انقدر

حسبی الله💕

من ۳ سال با یکی بودم هی رو شوخی و جدی اسم رابطه رو اورد دید من زیر بار نمیرم چون منم هردفعه با همون لحن خودش میگفتم هر وقت عقد کردیم باشه خداروشکر کات کردیم و الان کلی خاستگارای خوب دارم ،، پسری تورو بخاد هرجور شده میاد جلو برای ازدواج تمام