2777
2789
عنوان

فنگ شویی کیف پول 💰💴🪙

146 بازدید | 8 پست

🌸🌸🌸

پول به صورت انرژی است و به اندیشه ها و سخنان شما درباره ی خودش واکنش نشان می دهد.
اگر خشم یا رنجشی را نسبت به انسان های ثروتمند احساس می کنید، درست مانند این است که همین خشم و رنجش را نسبت به پول احساس می کنید.

پولتان را بسیار مرتب و منظم در کیف پولتان یا هر محل مناسب دیگر نگه دارید.
من اغلب اسکناسهایم را بر مبنای مبلغ آن ها مرتب می کنم و داخل کیف پولم قرار می دهم.
همیشه گوشه ی اسکناس ها را صاف می کنم و دقت دارم که روی همه آن ها به یک سمت باشد. به ندرت اسکناسی را به صورت مچاله شده داخل جیبم قرار می دهم.
بهتر است بدانید یک کیف پول نامرتب ممکن است به یک زندگی مالی آشفته و نابسامان بینجامد.(فنگ شویی)
وقتی کیف پولتان را بسیار مرتب و سازمان دهی شده نگه می دارید، نشان می دهید که به شیوه ای شایسته و احترام آمیز با خودتان و پولتان رفتار می کنید.(فنگ شویی)

همیشه مقداری پول نقد را همراهتان داشته باشید، من همیشه ۲۰۰ دلار پول نقد را همراهم دارم.
همراه داشتن مقداری کافی پول نقد به شیوه ای مرتب و سازمان دهی شده به من کمک می کند تا جریان فراوانی را در زندگی ام احساس کنم.

کتاب پول_پربرکت

اثر هالی الکساندر🌱

تمایل ندارم با نوجوان ها هم کلام شم اصرار به دروغ گفتن نکنید خامی کودکانه شما و نابالغ بودن شما از بیان و افکارتون پیداست ،کاربری کسی و چک نمی کنم پس یادم نمی مونه کی هستی و قبلا بهم چی گفتیم پس یادآوری کردن بی فایده است

من اسکناس ندارم🙂

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خرافات مدرن:

هر چقدر دوست داشتی لایک کن نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال میشم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏. من یه فمنیستم و این به این معنی نیست که ۱-همیشه عصبانی و دنبال و حمله به دیگران هستم! ۲-از همهی مردا متنفرم و بی دلیل بهشون توهین میکنم ۳- جنس زن رو برتر از مرد میبینم. ۴- به زنانی که مادر هستند یا خانه دار بودن رو ترجیح میدهند توهین میکنم چیزی که من براش تلاش میکنم اینه ۱-برابری حقوق زن و مرد در جامعه و عدم تفاوت در موقعیت های شغلی صرفا به خاطر جنسیت نه توانایی! ۲- اینکه یک زن هیچوقت به خاطر بدنش یا اتفاقات طبیعی بدنش خجالت نکشه و روزی برسه که حداقل نیازی به سانسور تبلیغ نوار بهداشتی در صدا و سیما نباشه! روزی که راحت دربارهی بهداشت قاعدگی کنفرانس برگزار بشه و کسی نتونه کنسلش کنه! روزی که هیچ زنی به خاطر طرز پوشش سرزنش نشه! ۳- همونطور که یک مرد میتونه برای زندگی خودش تصمیم بگیره( مثل خروج از کشور- حق طلاق- تحصیلات و ...) یک زن هم نیاز به اجازهی فرد دیگری نداشته باشه! غلط املایی ببینم تذکر نمیدم چون بعضیا خوششون نمیآد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/ مراقب حرفهاتون باشید چون شما نمیدونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔. سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادلسازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم. مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

درست میگه

من یه بار پولامو مرتب کردم حقوقم دو برابر شد 🤣

لطفا قبل ریپلای امضام رو بخون اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره اگه یه ویژگی رو به یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی اگه فمینیست رو مسخره میکنی نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم ...

من از بچگی عادت داشتم پولام مرتب باشه، عکس امامش هم رو هم باشه. کوچولو که بودم میگفتم اماماش رو همن😄

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

بیشتر بگو برامون

من به خودم قول دادم به اونی که طالب آگاهی و بیداری معنویه کمک کنم چون تو اونی بودی که خواستی بیشتر بدونی من بهت چیزی که می خوای و می دم

معلم معنوی نویل گادارد می گوید:
" شگفت انگیزترین حقیقت در جهان هستی این نکته است که شما هویت الهی دارید.
شما خلاق و خلق کننده هستید، شما مانند خالق هستی دارای قدرت آفرینش هستید.
این مهمترین رازی است که تمام پیامبران و عارفان در طول تاریخ به آن دست پیدا کرده اند البته به شما هشدار می دهم که به این حقیقت نمی توانید از طریق عقل و منطق برسید.
تنها از طریق احساس است که می توانید آن را درک کنید این سطح از آگاهی تنها به شکل عشقی ظاهر می شود که وصف ناپذیر است.
رسیدن به این سطح از آگاهی که اساس وجود شما خداوند است و درک این موضوع که اگر او عاشق نبود شما را خلق نمی کرد، قلب شما را مملو از عشق و محبت می کند.
این امر تنها در صورتی امکان پذیر است که حقیقت خود را کشف کرده باشید و به خدای درون خود نزدیک شده باشید، در این صورت است که زندگی شما سرشار از نعمت و غنا می شود. "

تمایل ندارم با نوجوان ها هم کلام شم اصرار به دروغ گفتن نکنید خامی کودکانه شما و نابالغ بودن شما از بیان و افکارتون پیداست ،کاربری کسی و چک نمی کنم پس یادم نمی مونه کی هستی و قبلا بهم چی گفتیم پس یادآوری کردن بی فایده است

بیشتر بگو برامون

بهم درخواست بده بهت یه کانال بدم بری توش پر اموزه های معنوی قدرتمند کسب پولِ