2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا من ۲۷ شهریور ۴۰ هفته تمان میشهمنم نمبخام بیوفته مهر چون بچه مدرسه ایی هم دارم

خب دیگه شما بچتون ۴۰ هفته میشه میتونین ، طبیعی هم برید امپول فشار میزنن یا کیسه اب رو پاره میکنن ، برا من ۳۷ هفته تمام میشه ، و زوده اما دلم نمیخاد مهر به دنیا بیاد

من31شهریورم تو همین روزا بدنیا میاد؟ 🫠انشاالله سالم باشه

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

نظرم اینه که صبر کن به وقتش.بچه متولد شهریور مجبوره با بچه متولد مهر سال قبل که بزرگتره مدرسه بره و ...

بله ، اما دوس دارم ۴ پایه با بچه اولم فاصله داشته باشه نه ۵ پایه ، ماه مهر از اول برام خیلی سنگین بوده

بله ، اما دوس دارم ۴ پایه با بچه اولم فاصله داشته باشه نه ۵ پایه ، ماه مهر از اول برام خیلی سنگین بو ...

سه هفته مونده تا زایمانت حتی سزارین هم نمیشه

ب نظرم اعتماد کن ب خدا و توکل کن

❤️آذربایجانیم❤️

خب دیگه شما بچتون ۴۰ هفته میشه میتونین ، طبیعی هم برید امپول فشار میزنن یا کیسه اب رو پاره میکنن ، ب ...

اره ولی الان تا ۴۲ هم صبر میکنن منم از امپول فشار خوشم ننیلد برا همین صبر میکنم خودش بیاد قبی ها سر چهل هفته اومد اینم امیدوارم زودتر بیاد

❤️آذربایجانیم❤️

سه هفته مونده تا زایمانت حتی سزارین هم نمیشه ب نظرم اعتماد کن ب خدا و توکل کن

بله ما چند ماه بود اقدام میکردیم ، دقیق دقیق یک روز در میون اما نمیشد ، اما اون ماهی که میخواستم اقدام کنم تمایل زیاد نداشتم گفتم میوفته مهر ، یکی دوبار نزدیکی داشتیم ، اما گرفت

تقدیر و قسمت خدا یه چیز دیگس

اره ولی الان تا ۴۲ هم صبر میکنن منم از امپول فشار خوشم ننیلد برا همین صبر میکنم خودش بیاد قبی ها سر ...

الهی، بچه اول منم ۴۲ هفته خودم رفتم بیمارستان نمیومد

انشالله سالم بغلش بگیری ، سزارین بودی یا طبیعی ؟