2777
2789
عنوان

فکت های مهم

90 بازدید | 2 پست

1. خورشید دی اِن اِی شما رو ارتقا میده. 2. ماه توانایی ماورایی شما رو افزایش میده. 3. جهان هستی همیشه میشنوه. 4. قدم زدن زیر باران هاله انرژیکی رو پاکسازی میکنه. 5. درختان انرژی منفی رو جذب میکنن. 6. بالا بردن ارتعاش روح و جسم رو شفا میده. 7. مراقبه همیشه اثرگذاره! 8. معجزه رخ میده. 9. هیچ چیز اتفاقی نیست. 10. همهچیز به یکدیگر متصل و همه چیز انرژیست..

@shivana_mmm روبیکا

تمایل ندارم با نوجوان ها هم کلام شم اصرار به دروغ گفتن نکنید خامی کودکانه شما و نابالغ بودن شما از بیان و افکارتون پیداست ،کاربری کسی و چک نمی کنم پس یادم نمی مونه کی هستی و قبلا بهم چی گفتیم پس یادآوری کردن بی فایده است

فکرهای مهمخدا هستهمه چیز حساب شده هس

این اعتقاد دینی شماست برخی ادیان اعتقادی به وجود خدا ندارند جهان رو منبع می دونند

تمایل ندارم با نوجوان ها هم کلام شم اصرار به دروغ گفتن نکنید خامی کودکانه شما و نابالغ بودن شما از بیان و افکارتون پیداست ،کاربری کسی و چک نمی کنم پس یادم نمی مونه کی هستی و قبلا بهم چی گفتیم پس یادآوری کردن بی فایده است

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com