2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نانو کراتین کردم بهترین تجربه عمرم بود چون پیش یه بلاگر انجام دادم و کارش فوق العاده بود شیش ماه اول ریزش نداشتم و بعد دو سه ماه اول اصلا رعایت نمیکردم یعنی شامپو مخصوص کراتینه نمیخریدم و هیچچچ کاری رو نمیکردم و اصلا رعایت نکردم ولی بعد دو سال هنوز کراتینه مونده رو موهام و من موهام سوخته بود چون هرروز دکلره میکردم الان فوق العاده خوب شده ولی خب ریزش هم دارم ولی بازم این ماه یا ماه بعد میرم کراتینه دوباره

باید جای امن و مطمعن بری

من نیکام کاربر سال98رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه💫تا حد ممکن تو بحثهایی که تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی تنهایی ارزش کسی رو تعیین نمیکنه همه چیز بستگی به سن و اون مسیری داره که آدم طی کرده فرق کسی که داره با تمام توانش تلاش میکنه با کسی که دیگه تصمیم گرفته پیشرفتی نکنه زمین تا آسمونه🫠💕راجب رشته تجربی سوال داشتید تگم کنید جواب میدم🥺✨درخواست دوستی نمیپذیریم عذرمیخوام🫠💕

آریشگر می گفت ریزش مو بعد کراتین بخاطر اینه که سر رو با شامپوهای بدون سولفات میشورید چرب های کف سر خوب پاک نمیشن ،یک بار هم یا یک بار درمیون(درست یادم نمونده) فقط کف سر(نه موها رو ) رو با شامپوی معمولی بشورید

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده