2777
2789
عزیزم من توهینی نکردم که شما اینجوری حرف میزنی گفتم اگه میخواید نظر منفی بدید یا مث بعضیا شروع کنید ...

عزیزم من علم غیب ندارم دقیقا شغلت چیه در چه حوزه ای سوال میکنی وقتی میگی رو زندگی تاثیر داره یعنی سوالت کلیه خب بگو در زمینه فلان شغل تاثیر داره یا نه اصلا خودتم باید متوجه باشی چقدر غیر منطقی طلبکاری

توهین هم کردی داری میگی چرت و پرت میگید یا پرخاش میکنی چرا نظر منفی میذارید خب خودت پرسیدی! الانم که یه چیزی من بدهکار شدم ببخشید از این به بعد علم غیبمو فعال میکنم بدونم منظور شما از یه سوال کلی شغلته فقط و شغلتم باید خدا کمکم کنه حدس بزنم خودت میگی تو زندگی بعد شاکی میشی که منظورم شغله باز نظر درباره تاثیرش رو اشتغال رو میدم میگی نه فلان شغل خاص! ولم کن تو رو خدا حالت خوش نیست وقتی جنبه نداری سوال نپرس بگو جنبه ندارم فقط همگی به زور بگید تاثیر نداره وقتی تاثیر داره چه دروغی باید بگم تاپیک زدی نظر دادم دیگه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مشکلی تو زندگی و کار براشون پیش نیومده؟

هرگز. اتفاقا دیروز مصاحبه دکترا داشت و ماشاءالله برای خودش کسیه.

شما دیدگاه کاملا اشتباه و غیر واقعی نسبت به قد داری.

کلا این افکار رو بریز دور -- اول که در بازه قد نرمال هستین هر دوتون. فقط از میانگین پایین تر هستید، اونم فقط یک انگشت!

واقعا مساله اصلاااا اینقدر مهم نیست که داری بزرگش می کنی.

هرگز. اتفاقا دیروز مصاحبه دکترا داشت و ماشاءالله برای خودش کسیه.شما دیدگاه کاملا اشتباه و غیر واقعی ...

چه عالی موفق باشند انشالله بله درسته من بخاطر حرف اطرافیانم روحیمو از دست دادم و همش فکرای منفی میاد سراغم مثلا الان دانشجوام و روزهاس که دارم فکر میکنم اگر بخاطر قد نزارن حسابدار و حسابرس یا مدیر مالی بشم باید چیکار کنم یا خیلی فکرای منفی دیگه و اینا خیلی اذیتم میکنه چرا چون اطرافیانم این چند روز کلی حرفای بد بهم زدن

خاهر من اولینبارا همچین چیزی میشنوم

کار چه ربطی به قد داره من دیدم مرد با قد ۱۵۰ کار دولتی خوبی داره

مهترین چیز تو شغل ازدواج همه چی ب مهارت و استعداد طرف بستگی داره شما تلاشتو بالا ببر اعتماد ب نفس کامل داشته باش

چه عالی موفق باشند انشالله بله درسته من بخاطر حرف اطرافیانم روحیمو از دست دادم و همش فکرای منفی میاد ...

تن آدمی شریف است به جان آدمیت

نه همین لباس زیباست نشان آدمیت

حتما کانال دکتر امیر مهرداد خسروی رو توی یوتیوب دنبال کن (همینطور exirtv24). فرق انسان های با شخصیت و بی شخصیت رو بهتر متوجه میشی. بریز دور حرفای بی ارزش و اشتباه دیگران رو.

شرکت DeepMind سازنده هوش مصنوعی Gemini، توی سایتشون گفتن (نقل به مضمون) از هر ملیت، قومیت، سیاه، سفید، دارای معلولیت، ... بعنوان همکار میپذیریم، و اگه معلولیت دارید و تکنولوژی خاصی نیاز دارید به ما بگید تا شرایط رو برای مصاحبه استخدام فراهم کنیم! (تازه مسلمون هم نیستن، ولی عقل و انسانیت دارن)

حتی برای ازدواج هم ان شاءالله مساله نداری، می دونی چقدر آقایونی هستن که فقط قد شما براشون مناسبه، ...

خاهر من اولینبارا همچین چیزی میشنومکار چه ربطی به قد داره من دیدم مرد با قد ۱۵۰ کار دولتی خوبی دارهم ...

انقد اطرافیانم حرفای منفی زدن و تاپیک چندتا از هم قدامو دیدم که نوشته بودن ما تو استخدام و ازدواج و چیزای دیگه زندگی بخاطر قدمون سختی کشیدیم منم ترسیدم و روحیه ام از دست دادم

تن آدمی شریف است به جان آدمیتنه همین لباس زیباست نشان آدمیتحتما کانال دکتر امیر مهرداد خسروی رو توی ...

به ازدواج که اصلا فکر نمیکنم بله اطرافم خیلی دیدم با قدای مختلف ازدواج کردن حتی همسراشون قدبلند بودن