2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکرشون کوتاهه

😂 حالا یکیشون که مسخرم کرد هیچ وقت یادم نمیره

پسره عرضش طولش رو گرفته بود انقد پک و پهن و خیکی بود منم بهش گفتم خودت ندیدی تو آینه شکل باب اسفنجی ای

دیگه لال شد

هی میگفت نیم وجبی حالا من 166 167 ام کفشام هم معمولا یا لژ میپوشم یا پاشنه کلی دراز میشم😂

مهمه به هرحال

خواهشا نظر منفی ندید انقد تو این مدت قد بلندا اومدن چرت و پرت برام نوشتن کاملا روحیمو از دست دادم منظورم تو کار پیدا کردن و محیط کار صبح یکی بهم گف لباس بهت نمیاد چون قدت کوتاهه درحالی که همیشه خوش استایل تو خانواده و دوستا منم

خواهشا نظر منفی ندید انقد تو این مدت قد بلندا اومدن چرت و پرت برام نوشتن کاملا روحیمو از دست دادم من ...

حرف بقیه برات مهم نباشه

هر جوری که باشی همیشه یه عده هستن ایراد بگیرن ازت

در دین شما نام خدا هست، خدا نه

خواهشا نظر منفی ندید انقد تو این مدت قد بلندا اومدن چرت و پرت برام نوشتن کاملا روحیمو از دست دادم من ...

خوددرگیری داری؟ خودت تاپیک زدی سوال کردی تاثیر داره یا نه جواب میدیم میگی چرت و پرت میگید شعور احترام گذاشتن نداری؟ خب چرا تاپیک سوالی میزنی که امکان انتخاب یکی از دو گزینه باشه تاپیک بزن بگو فقط ازم تعریف کنید😐منم منظورم همه جانبه بود با توضیحی هم که دادی هنوز حرفم همونه بله قد کوتاه یا بلند توی ازدواج،شغل، استایل، استخدام و هر کوفت دیگه ای تاثیر داره خیلی از رشته های ورزشی یا مشاغل حداقل قد دارند کوتاه تر باشی شانسی نداری حتی فرهنگیان هم اومده حداقل قد تعریف کرده دیگه بماند که مشاغلی مثل فوریت پزشکی و خیلی از مشاغل دولتی و مهمانداری و ...حتما حداقل قد خوبی میخوان

استایل هم نمیدونم منظورت چیه اگه به سلیقه باشه بله ربطی نداره چاقی یا لاغر یا خیلی کوتاه یا بلند وقتی سلیقت بهتر باشه خب بهتری ولی نشستن لباس تو تن به اندام و قد وابستس و بعضیا با زحمت کمتر استایلشون بهتر به نظر میرسه چون فیزیک خوب و متعادلی دارند شما اگه روحیت به هم میریزه چرا نظرسنجی میکنی؟

منم ۱۵۲/۳هستم🥲

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۹ اردیبهشت ۴۰۵ بهترین روز زندگیم وقتی بی بی چکم مثبت شد❤️۲۶ اردیبهشت آزمایشم مثبت شد❤️۲خرداد هم صدای قلبتو شنیدم🥹🥹❤️❤️الانم در انتظارم اینم که تو دخملی یا پسل🥹هرچی باشی قلب مامانی🩷🩵❤️

خوددرگیری داری؟ خودت تاپیک زدی سوال کردی تاثیر داره یا نه جواب میدیم میگی چرت و پرت میگید شعور احترا ...

عزیزم من توهینی نکردم که شما اینجوری حرف میزنی گفتم اگه میخواید نظر منفی بدید یا مث بعضیا شروع کنید بهم توهین کنید لطفا اینکارو نکنید به نظر من کسی که خوددرگیری داره شمایی درضمن تاپیکای قبلی و بخونید من رشتم مدیریت مالی منظورم کار تو اون حیطه بود راجب ازدواجم من چیزی نپرسیدم چون برام مهم نیست ربطی ام نداره قد کوتاه تر از من ازدواج خیلیم خوبی داشته

حرف بقیه برات مهم نباشه هر جوری که باشی همیشه یه عده هستن ایراد بگیرن ازت

آخه الان نگا توروخدا اومدم بهش میگم میخوای نظر منفی بدی نده اومده عقده هاشو خالی کرده نوشته آره چون قدت کوتاهه تو ازدواج و شغل و فلان مشکل برات ایجاد میشه خوب من اینارو شنیدم که اومدم این تاپیک و زدم تا یچی امیدوار کننده بشنوم حداقل مرض که ندارم

آخه الان نگا توروخدا اومدم بهش میگم میخوای نظر منفی بدی نده اومده عقده هاشو خالی کرده نوشته آره چون ...

عزیزم بیخیالشون

همیشه آدمای انرژی منفی هستن

در دین شما نام خدا هست، خدا نه