2777
2789
عنوان

میخام جدا شم

265 بازدید | 28 پست

ازدواجم احمقانه بود

یه دختر سه ساله دارم خیلی جنگیدم

خیلی

دور شدم رفتم ی شهر دیگ با همسرمم

بیفایدس

اومد برگشت شهر خودش باز

ب اجبار گف باید بیای اونجا

۴سال شهرشون زندگی کردم .

جز بدبحتی چیزی ندیدم

مدام الکل مصرف میکنه گل

همه جور پاش موندم

هیچی نداره

هیچ

من خیلی خودخوری میکنم خیلی

میخام هیچ جوره برنگردم سمتش

چون دوسش دارم دیروز گفتم بیا میام شهرتون

گف آزادم راحترم نیستین

حالا منم

میخام نرم سمتش

کسی با قرص عصاب

رفتن دکتر

تونسته از ی وابسته گی شدید رها بشه

و بیتفاوت

خیلی خود خوری دارم خیلی

دخترمم نمیخاد میگ پیش خود باشه

مشکلی ندارم ازاین بابتم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینقدر حساس نباشین سخت نگیرین ،هیچ زندگی در واقعیت زمان الان بدون مشکلات نیستن

وکیل نیستم ولی هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

🥺💔

نمیتونه بره دکتر برگرده به زندگیش؟

شاید مشکل اعصاب داره

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا ناو دنا و میناب.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل کنه.💙🤷وطن عشق من هم وطن جان من💚🤍❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷هر مردی درخواست بده ننش..🤗🤗💘🎀🎀🎀رسولاخراجیها:لاتم لاتای قدیم🤠لااقل خاک وناموس وطن حالیش بود🙂من هرگندی باشم وطن فروش نیستم🥲💗دهنتم چفت میکنم وطنفروش احمق🤗🦥🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷آریایی💘خلیج تا ابد فارس💖💙💘شهاب عزیزم:🥺🤍اسلام حاصل پنجاه سال گذشته نیست🌚اسلام از بیش از ۱۴۰۰ سال پیش در این مملکت بوده و هست💚.اثر آن از سالهای بسیار دور در فرهنگ و ادب و شعر ما بوده.حافظی ک شمارو طاقچه خونتون گذاشتین در چندین روایت قرآن خدارو از بر خونده.😍💖💙چشاش مث مورفینه برامA@💘🎀🎀💗

بزگترین اشتباه خاننها همینه .

نیبینن شوهراشون الکل و سیگاریه . میگن عیب نداره عاشقم و....

بعد میبینن که اون مردا فقط عاشق الکل و سیگارن و...

می مونن با کلی پشیمونی .

وقتی هم میگیم طلاق بگیرید میگن وای نه عاشقم فلانه بهمانه .

بلبا عاشق الکله الکل نه شماها

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .