2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارک مبارکه ایشالله این ۹ ماهو راحت بگذرونی نینی سالم بدنیا بیاد

سلام عزیزم چند روزبعد موعد بی بی زدی چند ماه اقدام بودین و علایم قبل موعدت رو میگی ببخشید ها سوالم زیاد شد

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
سلام عزیزم چند روزبعد موعد بی بی زدی چند ماه اقدام بودین و علایم قبل موعدت رو میگی ببخشید ها سوالم ز ...

من ۶ ماه میشه دکتر میرم

ولی یک بار قرص تخمک گذاری لتروزول داد بهم با دوتا آمپول که نتیجه نداد

قرص مدروفم بهم داد برای تنظیم پریودی  من تنبلی تخمدان دارم از نو بد  همه گفتن لاغر کنی میشی 

همین ماه ۴ کیلو کم شدم با وجود قرص که باید پری میشدم نشدم 

علاعم درد پری داشتم کمردرد زیر دلم درد میکرد تو خواب یکبار عضله  رحمم گرفت سینمم بزرگ شده درد میکنه

سلام عزیزم چند روزبعد موعد بی بی زدی چند ماه اقدام بودین و علایم قبل موعدت رو میگی ببخشید ها سوالم ز ...

وقتی قرص مدروفم میخوری بین ۲ تا ۱۰ روز باید پری شی که من نشدم الان ۱۲ روز از تمام شدن قرصم گذشته تو این ۱۲ روز همش فک میکردم پری شم خیلی دردام شبیه پری هست

وقتی قرص مدروفم میخوری بین ۲ تا ۱۰ روز باید پری شی که من نشدم الان ۱۲ روز از تمام شدن قرصم گذشته تو ...

عزیزم ممنون از پاسخگوییت 

ایشالله سالم وصحیح بیاد بغلت 🌹

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢