elli_ مدیر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 296 عنوان بی بی چکم ی خط کمرنگ نشون داده بیاین ببین | مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 55 پست 1397/03/19 | 19:31 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aynaz_70 عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 2933 خدا نی نی تو برات نگهداره، مبارکه،ان شاالله به سلامتی،نی نی اولته؟ دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
مامان،اورهان عضویت: 1397/02/12 تعداد پست: 835 واقعا مثبته خیلی خوشحالم خداروشکر عزیز دلم خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو
elli_ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 296 منم دیشب همین حسو داشتم فک میکردم دارم خواب میبینم مبارکه عزیزمی سوال مال شما کمرنگ بود صبح انجام دادی پرنگتر نشد
shokofe_gilas عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 458 بعد از چند دقیقه میشه بگی؟؟؟؟؟میگن میزان رنگش بستگی به مدت زمان بارداری داره
kaniyaa عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5689 مباركه عزيزمبا اين حس و حال خوب و شادي كه داري واسه همه منتظرا هم دعا كن توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
مرضیه_ایلیا عضویت: 1393/10/19 تعداد پست: 19223 مبارکه مامان شدی خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 مبارکه ایشالا آزمایشتم مثبت باشه السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
elli_ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 296 بنظرتون تا فردا صبر نکنم مطمئن باشم باردارم خیلی انتظار کشیدم اخه
مامان،اورهان عضویت: 1397/02/12 تعداد پست: 835 مبارکه عزیزم ی سوال مال شما کمرنگ بود صبح انجام دادی پرنگتر نشد مال من پر رنگ بود صبح رفتم ازمایش مثبت بود خداروشکر بعد ماه ها انتظار خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو
maryam_mah عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 1406 بچها چند روز بعد لقاح تو ادرار نشون میده نزدیکترین حالتش کیه
مامان،اورهان عضویت: 1397/02/12 تعداد پست: 835 بنظرتون تا فردا صبر نکنم مطمئن باشم باردارم خیلی انتظار کشیدم اخه یبار دیگه هم چک بزن اگه مطمعن نیستی ولی بی بی چک خیلی درسته فردا حتما برو ازمایش بتا بده خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو
elli_ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 296 مال من پر رنگ بود صبح رفتم ازمایش مثبت بود خداروشکر بعد ماه ها انتظار خوشحالم که مامان شدیمن با این خط دو ساعته تو پوستم نمیگنجم حس خوبیفقط منتظرم تا فردا متمئن تر شم
elli_ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 296 یبار دیگه هم چک بزن اگه مطمعن نیستی ولی بی بی چک خیلی درسته فردا حتما برو ازمایش بتا بده الان بزنم یاصبح بدونه دیگه خریدم ؟؟