2777
2789
عنوان

ازدواج نکردن

212 بازدید | 11 پست

شما هم شنیدید و دیدید که اکثر جوونای الان و اونایی که ازدواج کردم میگن که هیچوقت ازدواج نکنید و از بیخ اشتباهه

خب حالا منم قبول دارم که ازدواج کردن توی این مملکت و شرایط سخته

من سوالم اینه توی آقا پسری که هیچوقت نمیخوای ازدواج کنی پس چرا میری نیازهای ج ن س رو از جای اشتباه رفع میکنی

چرا به دختر دیگه رو قربانی مشکلات خودت می کنی

اگر نه چطور میخوای خودت رو نگهداری مثلا میخوای پاکدامنی پیشه کنی؟

خخخخ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونی که ازدواج اشتباهه بدون نمی خواد مسئولیت پذیر باشه چون راحت طلب بار اومده بعد هم تحت تاثیر دوستان ناباب قرار می گیرد واونا ترغیب به بازار آزاد می کنن تا نیازهای جنسی خود را از طریق نگارگران جنسی برطرف کنن متاسفانه بعضی از دختر خانم ها خودشون را راحت عرضه می کنن واین عاملی بشه که بعضی این توهم براشون ایجاد بشه که ازدواج کردن اشتباهه.

خدا لعنت کنه این پسرا رو و ادامه توی امضام

من از همه مردای جهان به جز پدرم و پدربزرگم و داییام با تمام وجود متنفرم.خدا پسرای خیانتکارو لعنت کنه بمیرن ذره ذره شکنجه بشن یه روز خوش نبینن. امیدوارم پسرایی که به همه دخترا چشم دارن و با همه لاس میزنن پاهاشون قطع بشه خدا هر روزشونو عذاب بده🤡

چیکار کنن به نظرتبرن از دخترای مردم سواستفاده کنن؟

عزیزم دختر مردم هم نباید اماده لنگاشو داده باشه بالا برا هرکس از راه رسید (ببخشید بد بیان کردم) ، درکل ادم اگر خودش مواظب باشه خیییلی امکان سواستفاده میاد پایین و حتی از بین میره

نمونش نینیسایت تاپیک میزنه دوست پسرم گفته بیا خونه برام اشپزی کن میگیم نریااا پسرو دنبال سواستفاده اس میگه نهه گفته کاریت ندارم ، فرداش میاد تاپیک تجاوز میزنه ...

د آخه ادم عاقل ما که بت گفتیم

بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک