2777
2789
عنوان

ازدواج نکردن

223 بازدید | 11 پست

شما هم شنیدید و دیدید که اکثر جوونای الان و اونایی که ازدواج کردم میگن که هیچوقت ازدواج نکنید و از بیخ اشتباهه

خب حالا منم قبول دارم که ازدواج کردن توی این مملکت و شرایط سخته

من سوالم اینه توی آقا پسری که هیچوقت نمیخوای ازدواج کنی پس چرا میری نیازهای ج ن س رو از جای اشتباه رفع میکنی

چرا به دختر دیگه رو قربانی مشکلات خودت می کنی

اگر نه چطور میخوای خودت رو نگهداری مثلا میخوای پاکدامنی پیشه کنی؟

خخخخ

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اونی که ازدواج اشتباهه بدون نمی خواد مسئولیت پذیر باشه چون راحت طلب بار اومده بعد هم تحت تاثیر دوستان ناباب قرار می گیرد واونا ترغیب به بازار آزاد می کنن تا نیازهای جنسی خود را از طریق نگارگران جنسی برطرف کنن متاسفانه بعضی از دختر خانم ها خودشون را راحت عرضه می کنن واین عاملی بشه که بعضی این توهم براشون ایجاد بشه که ازدواج کردن اشتباهه.

چیکار کنن به نظرتبرن از دخترای مردم سواستفاده کنن؟

عزیزم دختر مردم هم نباید اماده لنگاشو داده باشه بالا برا هرکس از راه رسید (ببخشید بد بیان کردم) ، درکل ادم اگر خودش مواظب باشه خیییلی امکان سواستفاده میاد پایین و حتی از بین میره

نمونش نینیسایت تاپیک میزنه دوست پسرم گفته بیا خونه برام اشپزی کن میگیم نریااا پسرو دنبال سواستفاده اس میگه نهه گفته کاریت ندارم ، فرداش میاد تاپیک تجاوز میزنه ...

د آخه ادم عاقل ما که بت گفتیم

بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک